5% av nordmenn har hatt kosmetisk kirurgi!

Det er sannsynligvis mye høyere tall man ikke har kunnet dokumentere, siden veldig mange nordmenn tar opp forbrukslån for å ta en “skjønnhets-tur” utenlands. Det er i følge statistisk sentralbyrå 5% av nordmenn mellom 18 og 65 år som allerede har lagt seg under kniven. De estimerer at hele 6 % av alle kosmetiske inngrep blir foretatt i utlandet. Og hvorfor ikke? Hvis du alltid har ønsket å endre noe for deg selv og du kan gjøre noe med det på en langhelg..

Det er ikke bare rosenrøde statistikker

Det er mye snakk i media og en generell fasinasjon av skjønnhetsoperasjoner,men vi vet lite om hvor mange og hvem som blir operert. Om det er Kim K’s stuss eller Renee Zwellegger’s “nye fjes”. Ubehagelig å vite er dessverre at kvinner i Norge som legger seg under kniven er i langt dårligere både fysisk og psykisk enn “gjennomsnittskvinnen” (tall fra SSB).

Du vil sikkert bli overrasket hvis du får høre at hele 1 av 2 oppgir at de er villige til å betale for et inngrep som bedrer på noe de ønsker å forandre ved seg selv. Aldersgruppen 18-34 år oppgir at de er mest villige til å få utført kosmetiske inngrep. I følge Norsk plastikkirurgisk forening er de mest populære inngrepene brystforstørrelse, fettsuging, mageplastikk, øyelokks-plastikk og brystforøkning. Har du noe du vil “korrigere” er det mulig å ta opp forbrukslån på opp til 50.000 NOK over nettet, Du finner alt du trenger her på denne siden.

Fokus og alminneliggjøring av plastiske operasjoner og andre inngrep

Det er flust av TV shows som fokuserer på plastisk kirurgi som for eksempel Extreme Makeover, The Swan og Plastic Fantastic. Lip Fillers er nesten blitt vanlig overalt, og ingen blunker hvis noen har tatt et øyelokkløft lenger. Det er da også fint hvis den som har foretatt inngrepet er professjonelle og personen som ligger under kniven er helt klar over hva han/hun gjør. Finn et lån for din fornyelse idag!