Alle de beste norske lån på ett brett!

Her finner du alt du trenger å vite om lån på nettet. Alle de aller beste (for det meste) norske bankene som tilbyr kredittkort, forbrukslån, smålån, SMS-lån og andre tjenester har vi her samlet på en oversiktlig side.

Her har du kommet i trygge hender. Alle de bankene du kan sammenligne og søke hos er alle trygge alternativer for norske kunder på utkikk etter et lån med en god rente.

Hos oss finner du det beste disse bankene har å tilby

bank norwegian, eminentor, finanshjelp24, nettlån24, ferratum, polar lån,komplettbank, aros finans, arcadia, instabank, loanbutler, pengi, nordiclån, axo finans, klikklån, opp finans, thorn, fokuslån, folkia og santander. All informasjon om bankene finner du på vår side.

Et lån som passer deg og dine behov perfekt vil du finne hos en av disse norske kreditorene. I komforten av ditt hjem kan du selv se hvem som tilbyr de beste betingelsene for nettopp DITT lån!

Hvor trygt er det å låne penger på nettet?

Låne penger på internett er blitt tryggere og tryggere. BankID og andre sikkerhetstiltak gjør det trygt å bruke nettbank, signere papirer og annet. Selv selvangivelsen kan man nå levere online. Dette er både praktisk og ikke minst mye enklere for alle. Nå er det flere som tilbyr en rekke lånetjenester, hvor alt ordnes på internett. Du behøver ikke å oppsøke banken og du behøver heller ikke å sende inn masse papirer med vanlig post.

Du søker helt enkelt ved å fylle ut et skjema på nettet. Men er dette en trygg måte å låne penger? Å låne penger innebærer at selvsagt at man må betale renter og avgifter. Når man har betalt tilbake alle pengene, er sluttsummen vesentlig høyere enn den summen man opprinnelig lånte. Så hvis man låner 100 000, kan man fort ende opp med å betale over 250 000 totalt sett over flere år. Derfor bør man tenke seg nøye om før man låner penger.