Av og til er det bare noen tusenlapper som skal til!

En viktig fordel med smålån er at pengene du låner vil bli overført veldig kjapt. Søknadstiden er minimal. Du enkelt og greit fastsetter hvor mye du trenger, og hvor lang tilbakebetalingstid som passer for deg. Når du har funnet en balanse du er fornøyd med fyller du inn et kort skjema. Da er det bare å vente en liten stund mens vi henter inn tilbud fra våre samarbeidspartnere. Du vil få svar i løpet av noen timer.

Når du har mottatt tilbudene vi finner for deg står helt fritt til å takke nei. Søknad gjennom våre sider er helt uten forpliktelser. Skulle du bestemme deg for å slå til kan du bruke BankID til å skrive under på lånet. Det går på et blunk. Siden du ikke trenger å skrive under på noe for hånd kan du ta opp et smålån på minuttet. Pengene vil da få sporenstreks.

En annen ting som gjør det mulig å ta opp lån så raskt på nettet er at alle smålån er usikret. Med andre ord tar ikke utlåner pant i dine eiendeler. Det medfører at det ikke finnes behov for tidskrevende verditaksering av noe som helst. Enklere og raskere kan det ikke gjøres. Du kan selvsagt også ta opp minilån på dagen hos tilbydere som byr på den typen lån.

Du trenger kanskje bare 200-10.000 NOK

For det første vil et usikret lån alltid by på langt raskere behandlingstid enn et lån med sikkerhet. Lånene vi formidler har ikke behov for sikkerhet. Vi bare forsikrer oss om at du har en stabil inntektskilde som vil gjøre deg i stand til å innfri lånet. Det gjøres veldig enkelt med en kjapp kredittsjekk.

En annen fordel med usikret lån er at du kan bruke pengene du låner på absolutt hva du vil. Et forbrukslån består av penger du kan forbruke – ikke nødvendigvis investere i et gode fastsatt i lånekontrakten. For eksempel vil du være nødt til å kjøpe bil hvis du tar opp et billån med pant i doningen din. Et forbrukslån uten sikkerhet kan du bruke til å pusse opp, kjøpe ny telefon, reise på feire og spandere ekstra flotte julegaver på familien. Det er dine penger, og du bruker dem på det du har lyst til.

Et billig smålån på dagen av typen du kan finne her hos Norskelån kan gi din økonomi ekstra fleksibilitet. Mange kunder tar opp denne typen av smålån for å dekke utgifter av den sorten de ikke har noe imot å betale for over lengere tid.