Bli mer effektiv på jobben med disse smarte appene

Føler du noen gang at du ikke får gjort nok på jobb? Uten de riktige verktøyene kan man fort gå i spinn når nye oppgaver kommer på løpende bånd.

Men fortvil ikke. De siste årene har en lang rekke produktivitets-apper blitt introdusert, som kan gjøre underverker for stressnivået ditt. I denne oversikten har vi samlet apper som gjør deg mer produktiv på jobb, og som gjør arbeidsdagen målrettet og stressfri.

Vi anbefaler disse appene for en mer oversiktlig jobb hverdag

Headspace

Store selskaper over hele verden har begynt å oppfordre ansatte til å meditere. Meditasjon skal gjøre deg mer produktiv på jobb, øke kreativiteten og bedre konsentrasjonen. Appen Headspace gjør det enklere for deg å begynne med meditasjon. Den inneholder instruksjoner for både nybegynnere og viderekomne. Sett i ørepluggene, pust dypt inn, og la Headspace guide deg mot en stressfri arbeidsdag.

Any.do

Mange tyr til notatblokken for å skrive ned ting de må huske på, og ender med et virrvarr av lister. Denne appen hjelper deg med å systematisere alle listene dine. Du vil raskt se hvordan stressnivået synker når du har en enkel oversikt over alt som må gjøres. Any.do håndterer spesielt godt lister over gjøremål, men du kan like gjerne bruke den til å føre lister over filmer du vil se, eller ting du skal huske å kjøpe.

Doodle

Har du noen gang opplevd hvor frustrerende det kan være å finne riktig tidspunkt for et møte? Alle har forskjellig oppfatning om når det passer best, og du må spørre frem og tilbake for å finne det magiske tidspunktet. Det er det slutt på nå. Denne appen løser hele problemet ved.

1Password

Hvis du bruker mange forskjellige apper og webtjenester på jobb, kan det være et herk å holde styr på alle brukernavn og passord. Denne appen gjør innlogging til en drøm. Du behøver bare å huske ett passord (passordet til appen) og så husker 1Password alle andre passord for deg. Møteinnkalling ved at alle ansatte taster inn når det passer for dem, og appen kalkulerer hvilket tidspunkt som gjør alle mest fornøyd. Ganske enkelt genialt.