Boliglån

Norskelån samarbeider med en lang rekke finansinstitusjoner. Ved å anvende deg at vårt tilbud vil du overlate alt arbeidet involvert i å lete frem gode lånetilbud til oss. Opplys hvor mye du ønsker å låne og hvor lang tilbakebetalingstid du foretrekker så leter vår side frem de beste tilbudene for deg.

Vi formidler lån for opp til opptil 85 % av eiendommens verdi. Denne satsen gjelder både for selveiere og borettslagsbolig. Skal du låne penger til hytte eller annen fritidsbolig kan du låne inntil 75 % av dens verdi.

Lån med sikkerhet i bolig

Du kan også ta opp lån med sikkerhet i bolig på våre sider. Hvis du allerede eier en eiendom kan du låne penger på eiendommen din. Du stiller leilighet eller hus som pant. Svært mange gjør dette. Spesielt er denne typen lån populært å ta opp for å finansiere oppussing eller andre investeringer i din bolig.

Refinansiering av boliglån kan gi deg bedre vilkår, lavere rente eller lengre tilbakebetalingstid. Det kan være klokt å overveie hvis du eier eiendom. Du vil finne alle typer boliglån. Her finner du all informasjon om gjeldende tilbud og alternativer.

De billigste boliglån

De billigste boliglån alternativene kan du finne frem til med av vår side. Her kan du lete etter de billigste boliglån for deg hos en lang rekke banker på dine vegne. Ved å søke om lån på nettet vil du kunne velge og vrake blant en lang rekke tilbud fra et stort antall selskaper.boliglån

Du kan benytte deg av vår tjeneste uavhengig av om du ønsker billig boliglån til å kjøpe en eiendom du har i kikkerten, eller om du er interessert i å ta opp lån med sikkerhet i en bolig du allerede eier. Her finner du også hjelp til refinansiering av eksisterende boliglån.
Norskelån formidler boliglån på mellom 250 000 og ti millioner kroner. Du avgjør selv hvor lang tilbakebetalingstid du ønsker for ditt lån. Den nedre grensen er et år og den lengste tillatte tilbakebetalingstiden er satt til 30 år. Hvilke rentesatser som gjelder vil variere fra bank til bank. Generelt sett kan vi si at lavere rente boliglån og god kreditt går hånd i hånd.

Billige boliglån som passer for deg kan det ta tid å finne frem til. Det finnes veldig mange selskaper i denne bransjen og har alle forskjellige lån og vilkår å by på. Her hos Norskelån kan du selv gjøre sammenligningen. Det kan du gjøre helt uten forpliktelser. Du kan søke etter lån som passer for deg og deretter vurdere alternativene i ro og mak. Hvorvidt du ønsker å benytte deg av et tilbud eller ei er helt opp til deg.

De beste boliglån

Det er mange forskjellige aspekter som avgjør hva som utgjør det beste boliglånet for deg. Mange vil selvsagt først og fram se på renten. Renten på boliglån kan variere stort, og det er selvsagt viktig at du velger et lån med en rente som passer deg.

Norskelån formidler boliglån med forskjellige rentesatser fra flere forskjellige utlånere. Den laveste renten du kan finne ligger på ca. 2,55 % i skrivende stund. Den er tilgjengelig for boliglån for unge. Andre søkere kan få en rente på 5 % eller over.

Lånene du finner her hos Norskelån egner seg særlig for kunder som av en eller annen årsak ikke kan ta opp lån i tradisjonelle banker. Dette kan for eksempel skyldes tidligere betalingsproblemer. Flere tradisjonelle banker vil for eksempel ikke ønske å tilby boliglån til søkere som har blitt utsatt for inkasso og står registrert med betalingsanmerkninger. Det gjør derimot flere av de låneselskapene vi samarbeider med.

Renter på Boliglån

Du vil finne en stor mengde med informasjon om renter boliglån og relaterte temaer ved å ta kontakt med Norskelån. Hvorfor ikke sende inn en helt uforpliktende søknad? Du vil motta konkrete tilbud med fastsatt rente. Det er selvsagt opp til deg hvorvidt du ønsker å benytte deg av et av tilbudene.

Å få best mulig rente på et boliglån kan være veldig viktig. Mange av oss vil betale tilbake et slikt lån i løpet flere tiår. Da sier det seg selv at det kan være snakk om store penger å spare ved å finne et godt tilbud. Et eksempel som illustrerer dette er at du ved å få 0,5 % lavere rente på et lån på 2 millioner kroner med tilbakebetalingstid på 30 år vil spare deg hele 233 000 kr.

Med så store penger å spare sier det seg nærmest selv at det er klokt å ta seg tid til å lete frem de beste tilbudene for boliglån med gunstig rente.

Boliglån uten egenkapital

Hos mange av de store bankene i Norge forlanges det at du stiller med betydelig mengde med egenkapital for å få innvilget et boliglån. Det gjelder ikke for lånene vi formidler her hos Norskelån.

Egenkapital kan være en flaskehals for mange som ønsker å kjøpe sin første bolig. Har man allerede en eiendom har man jo tilgang til egenkapital ved å selge den. De som vil ta første steget inn i eiendomsmarkedet har ikke denne luksusen.

Dette gjør mangel på egenkapital til et vanskelig hinder for mange. Hos oss vil du finne anledning til å låne hele 85 % av kjøpesummen på din bolig. Det vil si at du kun trenger å finne de resterende 15 prosentene fra en annen kilde.

Lånekalkulator for boliglån

På denne siden finner du vår huslåns kalkulator. Den fungerer på den enkle måten at du selv regulerer lånesum og tilbakebetalingstid. Du vil da øyeblikkelig få opplyst både terminbeløp, månedlig renteutgifter, og samlede månedskostnader for lånet du er ute etter.

Lånekalkulatoren lar deg lete deg frem til nettopp det lånet som passer best for deg/dere. Du bør selvsagt forsikre deg om at du tar opp et lån med en månedsbetaling som du vil være i stand til å betjene over lang tid. Samtidig ønsker de aller fleste å betale tilbake boliglånet sitt så hurtig mulig. Her gjelder det å finne den perfekte balansen. Det kan vår lånekalkulator hjelpe deg med!