De billigste ferietips for nordmenn i 2018

De billigste ferietips for nordmenn i 2018. Dette er en låneside sier du til deg selv. Hva har det med ferie å gjøre? Vel, siden det er så enkelt og greit å ta opp et forbrukslån til hva som helst, tenkte vi på lån til ferie. Og lån til ferie kan du ta opp når som helst hvis du har fast inntekt og ingen inkasso. Så, la oss se på de billigste (og beste?) feriedestinasjonene du kan låne penger til å oppleve.

Fra Slovenias grotter til latviske mikrobryggerier har Europa nok til å overraske selv de mest røynde reisefranser. Du trenger ikke bruke mye for å nyte noen av Europas beste byer og strender. Spesielt hvis du er klar til å prøve noe nytt og spennende!

De billigste destinasjonene

I år er Algarve, Portugals sørligste strekning med hvit sand og små fiskebyer, vurdert som den billigste. Algarve er tett fulgt av Bulgarias Sunny Beach Resort ved Svartehavet. Vi vil fortsatt anbefale at dere reiser utenom fellesferien siden alle prisene går litt opp da. Skuldersesongene er mai til midten av juni og september til begynnelsen av oktober. Her kan du se en betydelig reduksjon i flypris og overnatting, mens feriebyene fortsatt er i virksomhet, om ikke litt roligere. Du kan bruke en flyselskapsider som Skyscanner eller Restplass for å finne de billigste datoene etter sted.

Bo bra og billig

Camping og hostels er ofte de billigste alternativene for overnatting, men Europa har mange alternativer. For de modige lover sofaen (couchsurfing.com) en gratis natt på en fremmedes sofa. Eller dere kan leie et rom/leilighet på Airbnb. I Europa finnes det også klostre og gårdshus tilbyr overnatting til en rimelig penge.

Sofia

Den bulgarske hovedstaden, Sofia, har bevart sin arv til tross for tilstrømning av tekniske bedrifter og deres unge arbeidsstyrker. Sentrum har spektakulære kirker som Sveti Aleksandar Nevski og utmerkede lokale restauranter. Byen er også godt plassert for utflukter som snowboard på Vitosha fjellresort eller sol & badeferie ved Svartehavet.