Du kan tjene på solcellepanel!

I Norge? Ja, det er mange penger å spare på fornybar energi. Regjeringen tilbyr insentiver som hjelper kostnadene for installasjon, slik at en forbruker kan realisere energibesparelser raskere uten å blakke seg helt. Dette betyr lavere energikostnader fortere!

Solcellepaneler kan brukes til å generere strøm til en del av ditt hjem og reduserer avhengigheten av tradisjonelle energikilder. For eksempel kan du installere paneler for å gi strøm på hytta bare for apparater eller belysning, eller for å redusere avhengigheten av kraftselskap og samtidig redusere regningen.

Med solcellepaneler som en alternativ strømkilde, kan du forhandle en mer gunstig pris med din lokale elektrisitetsleverandøren i enkelte tilfeller. Siden forbruket blir lavere, og ditt hjem er mer energieffektivt og du kan kvalifisere for lavere priser.

Kraftkjøpsavtaler tillater huseiere å leie utstyr fra et privat selskap for bruk i å generere elektrisitet, og selskapet selger deretter overskudd elektrisitet til sin kunde til en lavere pris enn det lokale kraftverket. Dette gir også hus et alternativ som lindrer bekostning av å installere sitt eget utstyr. Mange som har solcellegenererte drivhus selger strøm til naboer.

Selv ikke en direkte besparelse på strømregningen, er det en annen økonomisk fordel fra solenergi slår hjemmet ditt. Videresalg verdien av ditt hjem vil øke med så mye som 20% med installasjon av solcellepaneler. Det er mange fordeler, men du kan bare tenke deg selv hvor mye dette hjelper miljøet. Du er del av å skape en bedre jord for alle.

Lån penger til solcellepanel

Du har kanskje lenge tenkt over å ha solcellepaneler på hytta. Du vil kanskje ha solcelle for garasjen så den også kan benyttes som verksted/mancave? Du kan enkelt og greit ta opp et forbrukslån som finansierer dette. Du vil finne all informasjon om lån på nett her! Innen få timer vil du kunne sjekke ut hvor mye du kan låne, og enkelt sammenlikne de forskjelldige utlånerene. Finn lånet som passer deg