Er du flau over ditt slitne bad eller kjøkken?

Snart er det jul, og mange velger å ta opp lån til å renovere og pusse opp. Familie og venner vil komme på besøk, og mange velger å pusse opp på denne tiden av året. Det er deilig å begynne et nytt år med leiligheten eller huset i tip top stand. Nordmenn er faktisk på Europatoppen når det gjelder investering i for av oppgradering og forbedring av egen bolig. Vi elsker oppussings TV show og er en nasjon av DIY-entusiaster. I fjor var Tyskland på andreplass, men nå har Finland og Danmark gått forbi dem. Femteplassen innehas av italienerne.For å finansiere dette kan du se om det er et forbrukslån som passer ditt hushold her på vår spesialiserte låneside for nordmenn. Du vil også finne en mengde andre nyttige artikler for din private finansielle situasjon.

Hva Ola Nordmann bruker penger på i hjemmet

Menn er mest opptatt av pris og kvalitet ved valg av produkter, mens kvinner legger mest vekt på design ved produktvalg. I fire av ti tilfeller er det kvinnen og mannen som i fellesskap tar initiativ til å gjøre noe med egen bolig, mens kvinnen og mannen hver for seg tar initiativ i to av ti tilfeller. Vi bruker aller mest på kjøkkenet vårt. Dette gjelder hele landet. Baderom er nummer 2 og barnerom og hage på 3 og 4 plass.

Dette bruker vi på oppussing i gjennomsnitt fordelt på landsdel

  • Nord-Norge: 76.000 kroner
  • Midt-Norge: 58.000 kroner
  • Vestlandet: 68.000 kroner
  • Innlandet: 84.000 kroner
  • Sørlandet: 68.000 kroner
  • Oslo-regionen: 67.000 kroner

Finn et lån som passer deg her på vår oversikt over de beste tilbudene og lånutbyderene i Norge. Du kan enkelt se om du med litt finansiell hjelp kan imponere familien til jul med et lekkert nytt bad eller et supert nytt kjøkken.