Feir nasjonaldagen på Cuba eller Istanbul. Valget er ditt!

Det er kanskje dårlig stil å forlate hjemlandet når vi feirer nasjonaldag, men helt ærlig, hva er en dag borte fra en livstid med bunad og sur 17-Mai feiring?
Det er lov å være sliten av surt vær. Begynn planleggingen allerede nå og se hvilke fristende lavpristilbud som finns der ute. Kanskje du alltid har ønsket å komme “down under” eller å se den kinesiske mur? Er drømmen kanskje en deilig, romantisk storbyferie med partneren din?

Fortvil ikke. Du behøver ikke blakke deg helt på en slik tur. Tvert imot. Benytt vår hendige tjeneste og sammenlign lånetilbudene fra norske banker. Du velger beløpets størrelse og din ønskede tilbakebetalings-ramme og vips, du får helt uforpliktende tilbud på lån.

Ta opp et forbrukslån til reise 17 mai i 2017

Det er ok å stikke av for en gangs skyld. Visste du at dette er den dagen i året hvor nordmenn er mest opptatt av været. Faktisk så mye at vi nistirrer på væroppdateringen flere uker i forkant, og værdamene utnytter sjansen til litt ekstra “facetime” hver morgen med en ekstra lang analyse om hvordan værutsiktene blir. Selv om vi er i 2017, er det fortsatt ikke mulig å ha full kontroll på værgudene – så ha alltid vindjakke, ullgenser, paraply og regnstøvler med, i tillegg til finstasen og solbriller.
-Hvis du blir her hjemme iallefall.

Du kan fortsatt feire 17 Mai!

Krakow er en veldig populær by å reise til for nordmenn og er også byen med de lengste tradisjonene for norske studenter. Det er alltid et stort 17. mai-tog på markedsplassen, og det er taler, sang og kaker. Med et kjapt forbrukslån kan du dele opplevelsen med dem.

I København i vårt naboland Danmark, er en av de største feiringene utenfor Norges grenser. Sjømannskirken og studentforeningen ANSA samarbeider om arrangementet, som ventes å trekke mellom 2000 og 2500 deltakere til gudstjeneste og tog.

Sjekk ut hvordann det står til økonomisk for en helt ny 17-Mai opplevelse i år.