Gode karrieremuligheter for Nordmenn på Malta

Gaming er en blomstrende industri i mange land, og spesielt på Malta. Det er mange muligheter i online gaming sektoren på Malta som mange skandinaver allerede har hoppet på! Med et så bredt spekter av roller tilgjengelig på tvers av alle funksjoner, er det en jobb som venter på deg, uansett hva din kompetanse og språk som du snakker.

Med jobber alt for flerspråklige roller som kundeservice, salg, drift, økonomi, alt knyttet til IT, HR og mange flere tilgjengelige på daglig basis, er det sikkert en ledig stilling som venter på deg også!

Fortsatt ikke overbevist? La oss se på noen grunner som arbeider innenfor igaming sektoren i Malta kan være en stor fordel for deg hvis du ønsker en forandring og snakker engelsk!

Malta har alt!

Malta er et flott sted for alle som ønsker å leve med 300 dager med solskinn, vakre turkise bukter og strender bare noen få meter fra hvor som helst!Det er veldig trygt, med en svært lav kriminalitet og har blitt kåret til et av de tryggeste land å bo i Europa.

En rekke ledige stillinger, spesielt for nordmenn

Du trenger ikke å være en IT-geni for å få en jobb i gaming. Du kan administrere et VIP team som du kan starte en ny karriere med eller bli en sports analyst hvis du er sportsfanatiker. Det høres flott ut, ikke sant? Dessuten er det mange språk jobbmuligheter for utlendinger som strekker seg fra finsk, portugisisk, norsk, svensk, dansk og mange flere språk. Og du skal ikke bekymre deg, det er gaming selskaper som tilbyr støtte for flytting hvis nødvendig. Mange Nordmenn kommer til Malta for å jobbe i online gaming sektor. Kanskje du vil også!

I-gaming vokser og vokser

I-gaming vokser mer og mer hvert år, og har ikke blitt påvirket på noen måte av økonomisk krise. Dette er ikke en av dem foreldet industri som gullalderen er over, derfor er det pågående ekspansjon. En av de viktigste grunnene til at denne sektoren vil fortsette å trives i fremtiden er at tilgangen til internett holder sprer seg over hele verden. I resultat, fortsetter denne industrien å vokse mer og mer!