Har du betalingsanmerkning?

Har du betalingsanmerkning? Ikke mange vet av Fire av ti betalingsanmerkninger gis til folk over 40 år! Yepp, det stemmer. Du er slettes ikke alene. Er du usikker på om det er registrert betalingsanmerkninger i ditt navn kan vi anbefale deg å ta ta kontakt med kredittopplysningsbyråene. Noen av dem vil be om betaling for denne tjenesten, men det finnes en vei utenom. Siden kredittselskaper er lovpålagt å gi deg denne informasjonen uten å kreve betaling kan du søke om lån her på våre sider for lån på nett. Slik vil du faktisk iallefall kunne finne ut om du har betalingsanmerkninger eller ikke. Helt gratis.

It’s raining regninger

Ber du om kredittsjekk så koster dette penger, men da er det en vurdering av hele din kreditt, og ikke bare en oversikt over dine betalingsanmerkninger. Kan du ikke betaler regningen innen gitt fristen er det fort gjort. Plutselig så vil et inkassobyrå ta over saken. Dersom det har gått 30 dager etter inkassobyrået har sendt begjæring til rettslig instans og du fortsatt ikke har gjort opp for deg så kan det innrapporteres. har du en betalingsanmerkning vil det være vanskelig for deg å ta opp et forbrukslån for eksempel.

Hva gjør jeg?

Hvis en betalingsanmerkning er eldre enn 4 år er hovedregelen at den kan slettes. For at den skal bli registrert på nytt må kreditor eller inkassoselskapet igangsette nye tiltak. For all del er det viktig å betale regninger. Dette gjelder alle regninger, spesielt kredittkort. Dette er den enkleste måten å ende i uføre. I Norge skylder vi over 40 milliarder kroner. God økonomisk oversikt og sunn fornuft får deg raskt ut av situasjonen. Du kan ta opp et refinansieringslån for eksempel. Det kan raskt hjelpe deg med en sunnere økonomi. Banken og alle kreditorer liker å se at folk har realistiske budsjett og sunn fornuft.