Hva du trenger å vite om Bitcoin svindel

Hva du trenger å vite om Bitcoin svindel. Siden prisen på bitcoin har økt vesentlig de siste årene, har også antall personer og organisasjoner som ønsker å dra nytte av andre økt. Bitcoin svindel er ikke en ny forekomst. Det har eksistert siden valutaen først fikk litt popularitet. I dag er det imidlertid et bredt spekter av bitcoin svindel som bedrar de intetanende bruke. Dette er de mest utbredte typer svindel du bør være oppmerksom på for å unngå å bli offer for noen av dem.

Fake Bitcoin Wallets

Hver bruker har en bitcoin lommebok til å lagre sine midler og sende og motta betalinger. Svindlere ser den høye etterspørselen etter mobile lommebøker, og har begynt å lage falske lommebøker for å bedra folk. Den falske bitcoin-lommeboken har vanligvis et navn som ligner på legitime og pålitelige lommebøker som Coinbase eller Mycelium, og i noen tilfeller til og med samme logo.

Disse copycat taktikkene lure brukeren til å laste det ned. Disse spesielle svindelene annonserer seg som å tilby en blandings-tjeneste som forbedrer transaksjons anonymitet for kunder. Måten lommebok svindel fungerer er at brukeren laster ned lommeboken og begynner å bruke den. Det virker vanligvis en stund, men når beløpet som er lagret i lommeboken når en viss terskel. Blir den flyttet ut av lommeboken og lar brukeren stå tomhendt!

Cloud Mining

Cloud mining svindel er nettsteder som sier at de tilbyr cloud mining tjenester uten å faktisk utføre noen cryptocurrency drift. Vanligvis betaler disse nettstedene brukere ut i en periode etter at de har kjøpt en falsk cloud mining kontrakt for mer enn de utbetalinger de mottar. Etter en stund slutter det falske cloud mining selskapet å betale ut og brukernes midler forsvinner. Når mengden nye betalende brukere tørker, forsvinner svindleren med midlene. Joshua Garza, eieren av GAW Miners, fikk med seg over $ 10 millioner verdt!

Han overbeviste investorer om at han hadde store mengder databehandlingskraft som var nødvendig for min bitcoin. Noe som førte til sterkt salg av sine falske cloud mining kontrakter. Imidlertid fikk investorene ikke de avkastningene de ble lovet, og ble i stedet svekket ut av en betydelig mengde av sine investerte midler, så de arkiverte en klageaksjon mot GAW Miners.