Hva er og hvordan virker Skrill?

Skrill har blitt en veldig populær betalings/banktjeneste i Norge. Tidligere MoneyBookers heter nå skrill og er et flott alternativ for deg som sliter med gjeld for eksempel. Skrill fungerer på en lignende måte til både et debetkort og en online bankkonto. Du bare gå til nettsiden www.skrill.com og registrere en ny konto. Når kontobekreftelsen er fullført kan du bruke Skrill til å betale for varer og tjenester på nettet – det kan også brukes til å betale regninger. Med Skrill vil du aldri komme i gjeld, eller ende opp med ekle renter, siden du kun kan bruke penger som er på kontoen din.

Skrill som betalingsalternativ

For å kjøpe varer med Skrill du bare velge alternativet Skrill når du sjekker ut, på samme måte som du ville gjort hvis du valgte å kjøpe med et kredittkort, Alipay, bankoverføring, PayPal eller en annen betalingsmåte. Mange nettbutikker, men ikke alle, har Skrill som betalingsalternativ.

Det er akkurat det samme hvis du vil finansiere en spillekonto. Du velger bare alternativet merket som Skrill / Moneybookers og innloggingsdetaljene dine for å sette inn penger umiddelbart på din konto.

Skrill kan også brukes til å sende penger til en annen person på nettet. For å gjøre dette logger du bare inn på kontoen din, velger “send penger” og skriver inn navn og e-postadressen til personen du vil sende penger til, sammen med det beløpet du ønsker å sende. Skrill fungerer godt på norske casino på nett også.

De kreve en 1% avgift på alle midler overføres elektronisk til en annen bruker over 10 EUR. For transaksjoner som involverer valutaomregning, legger Skrill til et gebyr på mellom 2,99% og 4,99% til sin egen valutakurshjemmeside.

Fra deres hjemmeside: Vi legger til 2,99% for overføringer mellom USD, GBP, EUR, CAD eller PLN valutaer. 3,99% for overføringer mellom USD, GBP, EUR, CAD, PLN og annen valuta. 4,99% for overføringer som involverer en annen valuta.