Hva koster det å eie en hund?

Er du en dyreelsker som ønsker seg en lodden kamerat? Du vil ha en venn for livet, men det vil også være en økonomisk ekstra-kostnad som må overveies nøye. Du kan ta opp forbrukslån for å kjøpe din yndlings-rase, og kanskje også låne for å dekke de første måneders utgifter. Rover kennel i Trøndelag estimerer at det første året du har din nye hund (tallene gjelder for hundevalper, ikke for hunder fra Falken etc.) koster det deg 30.000 NOK n alle vaksinasjoner og vetrinær-utgifter er inkludert.

Ingen prislapp på kjærlighet

Ønsker du en lodden lekekamerat og du er klar for å investere tid energy, penger og en rekke ubekvemeligheter i tillegg til den betingelsesløse kjærlighet du får tilbake er det håp. Du kan finne et lån her på vår side som kan, innen få timer, gi deg det ekstra økonomiske løftet du trenger. Du må huske det er en hel del hundemat som skal kjøpes. Også en haug av leker, bånd, reflexvester, kanskje til og med sko, pulk, hundebox for bilen etc etc.

Selv den minste lille hund kan koste opp til hele 1000 NOK i måneden. Og vi anbefaler alle nye hundeeiere til å investere i en god kennel når dere er på ferie. Kennel kan koste opp til 350 NOK per dag! Du kan finne en hel del gode tips her på vår side som gir deg veiledning til hvordan du kan sette opp et fornuftig budsjett over din egen personlige finansielle status. Ser det ut som om du faktisk kan ta opp et enkelt forbrukslån, er det bare å begynne å lese dressur-bøker!

Her kan du enkelt og greit sammenligne utlånere og finne det beste lånet for deg og din nye kjæledegge. Du vil få tilbake i bøtter og spann i ubetinget kjærlighet, en venn som ikke dømmer deg og noen som alltid vil bli med på tur!