Hva tar du med hjem til din bedre halvdel?

Vi har alle stått på flyplassen med et par overprisede herresokker eller et mindre pent silkeskjerf og lurt på om gaven vil skape jubel eller skuffelse. Alle forventer vi en liten oppmerksomhet fra partneren hvis han eller hun har vært bortreist i arbeidssammenheng eller på ferie. Det er heller ikke morsomt å være den som kommer hjem tomhendt, eller bare har med en taxfree-pose med Toblerone og en flaske Jägermeister.
Her kan vi glemme floskelen “det er tanken som teller” med en gang, og konsentrere oss om at det er mottakeren som teller. Hva ønsker din bedre halvdel seg egentlig?”

La oss begynne med gaver til kvinnen i ditt liv. Her er du på tynn is allerede før du har begynt å kikke etter en passende gave. Legg fra deg alle ideer om å kjøpe noe du selv vil ha, eller enda verre, hva du tror at hun vil ha. Dette kan gi problemer som varer lenge etter at du har kommet hjem. Min mann kom hjem med med en svinedyr selfiestick sist han kom hjem fra UK, og nå bruker minstemann selfiesticken som teltstang..

De beste gavene til kvinnen i ditt liv

Det finnes flere klassiske og sikre gaver som aldri vil gå av moten. Det finnes ikke en kvinne som ikke setter pris på smykker (ekte, selvsagt) eller parfyme og/eller dyr kosmetikk. Slik er det bare. Det er selvsagt viktig at du vet hva hun liker og hva hun gjerne ville tatt seg råd til selv. Dette er muligheten til å virkelig skjemme henne bort! Er du usikker, er løsningen enkel – spør venninnene hennes. For guds skyld, ikke spør moren hennes.

De beste gavene til mannen i ditt liv

Man tror kanskje at mannen blir glad for en ny parfyme eller et par sokker. Dessverre er slike gaver ganske triste greier og han vil sannsynligvis sette mer pris på Jägermaisterflaska, for å være ærlig. Igjen er det en god idé å spørre venner for å finne ut hva din elskede virkelig ønsker seg. Dessverre er det ofte du som må bite i gresset hvis du virkelig vil glede ham. Vi snakker om all slags elektroniske duppedingser, videospill, jaktkniver, mannfolkbøker osv. Så lenge du husker at denne gaven bare er til ham, og ikke til det store fellesskapet (slik du selv forventer av dine gaver), er du på rett spor.