Hvordan du kan spare på utgifter for kjæledyr!

Vi har noen gode tips til måter å kutte kostnadene for ditt eller dine kjæledyr på. Mens noen vil finne at budsjettet deres ikke lenger strekker til for å imøtekomme et kjæledyrs behov, er det måter å redusere kostnadene for omsorgen for din pelskledde venn.

Spar penger på kjæledyrhold

Kjøp mat i bulk

Kutt kostnadene for fôr med så mye som 50% ved å kjøpe i bulk. Generelt sett, jo større pakke med mat du kan kjøpe den billigere blir det. Se ut etter spesielle tilbud. Stort sett har dyrefor lang holdbarhetstid, så du kan gjøre et kupp!

Velg en blandingsrase

Hvis du ennå ikke har fått et kjæledyr, men vil ha en, ikke velg en som koster en formue å kjøpe og ta vare på. Et stamtavle dyr vil ikke bare koste mer og kan bli dyrere å ta vare på hvis den rasen du velger er utsatt for dårlig helse også. Hvis du ønsker en god venn som er sunn og frisk er blandingsraser friskere og ofte lettere å trene opp enn rasehunder.

Ikke kjør skyttel-traffik til veterinæren

Klart, hvis hunden din har blitt kjørt over bør du ikke nøle et sekund. Men mindre plager kan noen ganger helbrede seg selv eller med din hjelp. Du ville ikke gå til legen ved første tegn på en rennende nese, så hvorfor søke dyr hjelp så snart som katten eller hunden nyser? Du kan selv avluse både hund og katt og klippe klør er en vanesak etter hvert.

Skaff en Dyreforsikring

Betal for å få kjæledyret vaksinert mot sykdommer betyr en smell på lommeboka hvert år, men hvis du ikke gjør det, kan vise seg å være falsk økonomi. Hvis dyret blir sykt med noe det kunne ha blitt vaksinert mot, og du ikke har forsikring, kan du ende opp med å betale langt mer enn prisen på vaksiner.

Du kan finne flere banker med forsikringer for dyr her på vår side.