Hvordan en MBA kan gi deg bedre økonomiske utsikter

I et konkurransedyktig arbeidsmarked kan det føles nesten umulig å skille seg ut. En Master of Business Administration (MBA) grad er et kraftig verktøy som hjelper deg å stige opp rekkene. Les hvordan en MBA kan gi en kickstart på din internasjonale karriere.
Mellom 2015-2016 alene var det en 13 prosent vekst i MBA-jobber globalt.

MBA er enormt attraktivt for både arbeidsgivere og ansatte og inkluderer en fet lønningspose for de som har en. Pensum er basert på fag som er nyttige for forretninger og ledelse. Emner som dekkes inkluderer markedsføring, regnskap, drift og lederskapskompetanse – alt nyttig for de som driver en lederskole i næringer. Dette spenner fra offentlig sektor og markedsføring til helsestyring og menneskelige ressurser.

Ta karrieren din til nye høyder

Kombiner teori med praktisk læring og en MBA kan ta karrieren din til nye høyder. Det er også internasjonalt anerkjent, så uansett hvor du er i verden, gir en MBA deg en profesjonell fordel. Denne utdannelsen vil hjelpe deg til å skille seg ut i et nokså mettet arbeidsmarked.

Fordeler med en MBA:

Du har bodd i utlandet

MBA-programmer tilbys på toppskoler rundt om i verden, slik at du kan studere i et land du alltid har drømt om å bo i. Det er en sjanse til å flytte et sted nytt og oppdage en annen kultur, samt ta skritt for å fremme din internasjonale karriere.

Mange arbeidsgivere ser etter internasjonal erfaring på en CV – det viser at du er tilpasningsdyktig og har overvinnet utfordringer uten ditt vanlige støttenettverk. Denne ressurssterkhet og robusthet er sett på som ønskelig for alle som ønsker å jobbe i en lederstilling.

Valgfrihet

Å studere for en MBA kan være det første trinnet for å flytte et sted du vil leve og jobbe i det lange løp. Det gir deg sjansen til å tilbringe litt tid i et land før du tar sjansen og flytter der for godt. Det tilbyr også nettverksmuligheter og åpner forbindelser til lokale bedrifter som kan være nyttige når du oppgraderer.

Hvis du vil bli i din nåværende jobb og plassering, kan det hende at et deltids-, MBA- eller fjernundervisningsprogram passer for deg.

Vi ønsker lykke til på Norskelån.com!