Hvordan selge dine gamle ting til best mulig pris DEL 1

I denne guiden vil vi gå gjennom hvordan du kan vurdere objektene, hvor du kan selge dem for å få mest mulig penger, og hvordan du kan unngå å bli snytt i prosessen. En av de ting som gjør det så vanskelig å bli kvitt saker og ting vi ikke bruker er fordi vi husker hvor mye tid eller energi eller penger det kostet oss til å oppnå dette. Å selge disse sakene vil kanskje ikke bringe tilbake den tid eller energi, men det kan bringe tilbake noe av pengene! Penger du kan bruke på de tingene du virkelig ønsker deg, (eller betale av gjeld).

Selvfølgelig kan du definitivt donere sakene verdige veldedige organisasjoner som vil godta dem, og til og med få verdifulle skattefradrag i prosessen samtidig for en god sak. Men hvis du er ute etter å tjene litt mer penger tilbake, det er det dette vi kommer til å fokusere på her.

Dette er eksempel på ting du kan selge brukt

  • Elektronikk, bøker, TV-spill og datautstyr
  • Klær og tilbehør (i riktig god stand)
  • Leker og ting til barn som vogn og bilseter
  • Husholdning-apparat som iskremmaskiner, espressomaskiner, elektrisk visp m.m.
  • Møbler og andre interiørartikler
  • Kunst, samleobjekter, og andre personlige gjenstander
  • Smykker og klokker og solbriller

Velg hva du skal selge og bestemme dens verdi

Vi kommer ikke til å foreslå at du skal få penger for alt skrap du ønsker å bli kvitt, men vi kommer til å snakke om hvordan du kan se på det du mener har en verdi.

Slik gjør du

Se opp varens salgsverdien, splitternye. Det første du må gjøre er å finne ut hvor mye det vil koste deg å erstatte det du ønsker å bli kvitt. Mens du søker, ta hensyn til hvor lett det er å få erstattet det du skal. Hvis du ikke kan finne den samme varen, se etter rimelige, lignende utskiftninger og legg merke til hvor mye de vil koste.

Se opp varens salgsverdi brukt. Ser rundt på nettsteder som Amazon, Finn.no, brukttorget.no, og eBay for å se hvor mye folk selger den samme varen for. Noter hvor mye de ber om og hold et øye med hvor mange mennesker som selger varen, og hvilken tilstand de selger varen i. Sett en salgspris, velg hvordan du vil selge varen og kryss fingrene.