Introduksjon til Bitcoin

Introduksjon til Bitcoin. For å lette transaksjoner og kjøp online, er kundene avhengige av tradisjonelle betalingsmåter som kredittkort og overføringer i kontanter. I dag får kunder og bedriftseiere en sikker og ny måte å betale for produkter og tjenester i form av Bitcoin. Men i forhold til andre betalingsplattformer og fasiliteter kontrollerer ingen enkelt enhet, gruppe eller andre overvåking av Bitcoin-relaterte transaksjoner.

Med Bitcoins kan kunder og bedriftseiere transaksjonere online og betale for produkter og tjenester anonymt. En annen appell Bitcoins leverer er at bruken av disse “digitale valutaene” er relativt billigere. Dette er fordi den digitale valuta ikke er underlagt kontroll over ett enkelt selskap eller enhet. Mens kredittkort og andre e-lommebøker vil belaste i gjennomsnitt 3 prosent, vil Bitcoin-relaterte transaksjoner kreve en minimal rente. Ofte ingen i det hele tatt.

Hva kan jeg bruke Bitcoin til?

Bitcoin kan brukes til betaling av ulike produkter og tjenester, og en rekke selskaper og globale merkevarer har forpliktet seg til å akseptere Bitcoin som en alternativ valuta. Siden 2014 har Microsoft allerede akseptert Bitcoin som valuta på nettet. Denne digitale valutaen kan brukes til å kjøpe ulike innhold som spill, apper og videoer fra Windows Phone, Windows og Xbox. Andre online-selgere, bedrifter og forhandlere som lovet å akseptere Bitcoins, er Newegg, Overstock, TigerDirect, Memory Dealers, BTCTrip, og Honest Brew. Dette er bare noen eksempel.

Bitcoins Bakside

På grunn av den utrolige sikkerheten, manipulasjons-motstanden og censur-motstanden til bitcoin har det også en annen side. Skulle noen stjele din bitcoin kommer du aldri til å se den igjen. Du er 100% ansvarlig for din egen sikkerhet, og mange mennesker tar ikke dette ansvaret alvorlig nok. Også, hvis folk begynner å selge mer bitcoin enn å kjøpe det, vil verdien bli ødelagt. I prinsipp kan din bitcoin gå ned til 0.