Kan jeg tjene penger på å spille online poker?

Nordmenn har fått med seg pokerbølgen og mange norske spillere tjener penger på sine spill både online eller ved live turneringer. Vi får mange spørsmål om å tjene raske penger, og poker og en av de mest populære tema. Uerfarne spillere spør “Kan man tjene penger å spille poker?” Det enkle sva. ret er, generelt, “ja”, men det er for mye av en forenklet måte å se på situasjonen.

Fordi poker er et spill av enkeltpersoner og stadig skiftende dynamikk er det mer hensiktsmessig å spørre: “Kan jeg tjene penger å spille poker” Svaret på det spørsmålet er litt mer komplisert og verdig noen diskusjon. Faktisk, før du kan fastslå hvor mye penger du kan gjøre ved å spille poker, er det viktig å vurdere hvorvidt du har den nødvendige kompetanse til å faktisk gjøre en fortjeneste i det hele tatt.

Dette bør du vite om å tjene penger på nettpoker

Så, med dette i tankene har vi satt opp noen viktige punkter du må vurdere om du ønsker å oppnå en realistisk seier ved bordene.Den første tingen å merke seg er at mengden og hastigheten som spillere tjener penger vil variere drastisk avhengig av om de spiller turneringer eller cash games.

Det er ofte antatt at pokerverdens beste turneringsspillere raker inn utrolige summer hvert år. Grunnen til dette er at poker medier generelt fokuserer på festivalens store vinnerne og de tar ikke hensyn til de pengene de har brukt på innkjøp gjennom hele året. Siden netto fortjenesten er et resultat av gevinster minus innkjøp vil selve beløpet en turneringsspiller tjener mye mindre enn mange ville anta.

Poker er ikke en god løsning til raske penger. Det er år av hard trening bak de mest suksessfulle spillerne, og de aller fleste som spiller poker på nett taper penger eller i beste fall går break even.