Kanskje et lån på dagen er en god løsning for dere?

Av og til trenger man penger raskt til uforutsette utgifter. Hvis du for eksempel er avhengig av bilen for å komme deg til jobb, har du ikke tid til å vente på neste lønning før du kan reparere den. Eller i værste fall kjøpe en by eller brukt bil. Da er forbrukslån av alle størrelser på din side. Og som overskriften sier. Du kan faktisk motta lån på dagen. Les videre for mer info.

Lån på dagen fungerer slik

Lån på dagen være en gunstig løsning på pengeproblemene. I disse dager er den barnemat å fylle ut en søknad og å sammenligne lån på nettet. I dagens digitale lånemarked kan man faktisk inngå en låneavtale og få pengene overført til kontoen sin på samme dag! Så lende du har BankID er det lekende lett.

Låneformidlere som oss gir deg en unik mulighettil å enkelt kunne søke om lån hos mange banker med én enkelt søknad. Vi anbefaler at du sammelikner ihvertfall 4 forskjellige låneformidlere. Slik kan du sammenligne for å finne noe som passer deg. Det beste er at nå må plutselig bankene konkurrere om deg!

Slik velger du riktig lån

Når du mottar tilbud (helt uforpliktende). Mens du velger hvilken bank du skal låne penger hos er det lurt å se på hvem som tilbyr deg de beste vilkår. Som den laveste effektive renten og selvfølgelig også riktig lånebeløp og nedbetalingstid. Tar du deg tid til dette er det potensielt mye å spare over tid!

I disse dager kan du lånen helt opptil 500.000 Kr uten å stille sikkerhet. Det vil si banken ikke trenger pant i bolig eller andre verdier som bil eller hytte. Derfor bryr heller ikke bankene seg om hva du planlegger å bruke pengene på. Dette gjør at du kan låne penger på dagen når som helst, og til hva som helst. Lykke til!