Kredittkort

Hos Norskelån vil vi gi deg noen gode råd for å best håndtere kredittkort. Husk at du i de aller fleste tilfeller kan bruke et kreditt kort rentefritt hvis du innfrir summen du har satt på kortet innen en fastsatt tidsfrist. Det er vanlig at kreditten skal betales ned på en måned. Dette er noe du så absolutt bør gjøre hvis du behov for det. Hvis du derimot ikke har evnen til å innfri lånet hurtig kan det lønne seg å ta opp et smålån i steden. Dette lånet kan du betale tilbake over lengre tid enn med tradisjonelle kredittkort.

Kredittkort gir deg tilgang til ekstra penger enkelt og raskt. Mange har kredittkort de nesten aldri bruker for å ha ekstra kreditt tilgjengelig i nødssituasjoner. For eksempel vil du kunne betale uventede regninger med et kredittkort raskere enn med et smålån.
Søk om kredittkort for å få økt fleksibilitet og øyeblikkelig tilgang til ekstra penger når du trenger dem mest!

Kredittkort på dagen

De aller fleste norske forbrukere vil kunne få et kreditt kort enkelt og greit. Det kreves kun at du er myndig, har lignet til Norge i minst 3 år, og ikke har noen betalingsanmerkninger. Dette gjør kredittkort til et finansprodukt som er veldig lett tilgjengelig for de fleste.
Søk om et kredittkort her hos oss eller hos Bestekredittkortet.com. På vår nettside finner du en lang rekke gode tilbud for kredittkort. De passer for alle slags kunder. Størrelsen på maksimalt kredittbeløp kan dog variere. Det samme gjelder også renter, andre vilkår og krav til søker. Se deg litt omkring blant våre tilbud. Ser du noe som virker riktig for deg er det bare å sende inn en søknad. Via Norskelån kan du få innvilget kredittkort på dagen.

En veldig viktig årsak til at kredittkort er så populære er at du kan motta kortet med en gang. Da vil du øyeblikkelig ha tilgang til kreditt. Hos oss er den øvre grensen 150 000 kr. Det er en sum som kan komme godt med for de fleste av oss hvis noe uforventet hender.
Du kan søke kredittkort hos mange velkjente selskaper her på Norskelån. Vi samarbeider med en lang rekke finansinstitusjoner som byr på godt ansette kredittkort. Ta en titt og du vil hurtig og enkelt kunne sammenligne forskjellige tilbud. Dette gjøre deg i stand til å ta kloke valg som forbruker.

Kredittkort uten kredittsjekk

Hos oss kan du ikke søke om kredittkort selv med betalingsanmerkning. Norskelån formidler ikke kredittkort for kunder som har vært utsatt for inkasso eller har misligholdt lån tidligere. Men, det finnes fortsatt en mulighet for å ta opp lån selv om du har havnet i en slik situasjon. Hvis du leter litt online vil du kunne finne selskaper som byr på løsninger nettopp for denne kundegruppen.kredittkort

Det som er viktig å huske på er at det kun er verdt å vurdere å ta opp lån eller søke om kredittkort med betalingsanmerkninger hvis du har fått orden på økonomien din igjen. Du bør være helt sikker på at du vil være i stand til å innfri betalingsfristene. Dette understreker vi fordi slike lån vil være noe dyrere enn lån til kunder som har plettfri betalingshistorikk.

Billige kredittkort er med andre ord enklere å sikre seg såfremt du ikke har hatt betalingsproblemer. Når det er sagt er det ikke nødvendig med noen grundig kredittsjekk for å få et kredittkort. Alt som trengs er at du betaler skatt, har en beviselig inntekt og ikke har blitt registrert med betalingsanmerkninger. Det er med andre ord veldig lett å få kredittkort.

Kredittkort for studenter

De billigste kredittkort tilbudene på nettet finner du her hos oss. Norskelån har samlet kort fra en rekke anerkjente tilbydere, så du har muligheten til å sammenligne. Det er veldig populært med kredittkort for studenter. Det skyldes gjerne at nettopp denne kundegruppen har en nokså ujevn inntektsstrøm i løpet av året. Det kan være fra feriejobber, deltidsjobber eller stipend og lån som utbetales hvert kvartal eller hvert halvår. I en slik situasjon sier det seg selv at det kan være veldig fordelaktig å ha tilgang til kjapp og enkel kreditt i form av et kredittkort.

Stadig flere tar opp kredittkort allerede 18 år gamle. Her hos Norskelån finner du tilbud om mange kort med 18 års aldersgrense. Du kan søke om kredittkort gjennom vår nettside. Da vil du straks ha tilgang til flere titalls tusen kroner ekstra. Dette kan komme godt med i løpet av et langt skoleår.

Kredittkort test

Sammenlign kredittkort her hos Norskelån. Vi har samlet en rekke tilbud på en plass slik at du kan finne et som tilfredsstiller dine kundebehov.

Vi har også utført tester av kredittkort. Les våre omtaler for å finne ut mer om de forskjellige kortene og om de selskapene som finns i bransjen. Blant kortene du finner hos oss har flere blitt utnevnt til “best i test” kredittkort. Det er en ganske klar indikator på at mange vil kunne finne tilbud som frister her på denne siden.

Sjekk ut de forskjellige kredittkortene online for å finne det som er aller mest høvelig for deg. Sammenlign rentesatser, vilkår, maks kredittbeløp og hvor mange dager du kan bruke kortet rentefritt.

Det er mange ting å ta hensyn til når du er ute etter et kredittkort. Siden det finnes veldig mange kunder som er ute etter denne typen kort har tilbudet blitt tilpasset for alle slags søkere. Du vil finne kort som passer best for de med høy inntekt, kort spesielt tilpasset for unge søkere, og kort for dem som bruker kredittkort sjeldent men liker å ha et tilgjengelig.

Vårt råd er at du ser nøye på tilbudene, omtalene og testene du finner her hos Norskelån. En velinformert forbruker er en klok forbruker.