Ikano Visa

 

Hvor mye kan du låne på Ikano Visa?

Du kan sikre deg opptil 100 000 kr i kreditt av gangen med Ikano Visa. Dette er et beløp som er tilstrekkelig for de aller fleste norske kredittkortkunder. Ønsker du en større sum enn dette vil det i de fleste tilfeller lønne seg å ta opp et forbrukslån, eller et lån spesifikt for å gjøre et større kjøp, f.eks. billån, båtlån, e.l.

Du kan ta ut opptil 5000 kr i døgnet med ditt Ikano Visa kort. Dette gir deg tilgang til kontanter når du trenger dem selv om du ikke har penger på din konto. Det sier seg selv at det er noe som ofte kan komme godt med! Per måned kan du totalt ta ut 10 000 kr i kontanter, så dette er en løsning du bør bruke klokt.

Hvem kan låne penger på Ikano Visa?

Ikano Visa er et kredittkort som tilbys av Ikano Banken. Det betyr slettes ikke at det kun er tilgjengelig for denne bankens kunder. Selv om du har konto en annen plass kan du enkelt dra nytte av et Ikano Visakort.

Nedre aldersgrense for å innvilges et Ikano Visakort er 23 år. Dette er relativt høyt. Er du under 23 er det allikevel ingen grunn til å fortvile. Det finnes en rekke kredittkort som er rettet mot yngre kunder. Du vil kunne finne et stort utvalg av kort med aldersgrense på 20 eller 21. Det finnes også tilbud til søkere helt nede i 18.

Du er nødt til å ha en fast inntekt for å bli innvilget Ikanovisa. Dette skyldes at du kan komme til å ha problemer med å betale dine månedlige kredittkortregninger hvis du ikke har en ryddig og forutsigbar økonomisk situasjon. Det er i tillegg viktig å merke seg at du ikke kan søke om Ikano Visa hvis du har betalingsanmerkninger. Du vil få en betalingsanmerkning hvis du misligholder lån, eller blir gjenstand for et inkassokrav.

Kort fortalt, kan alle norske borgere som er 23 eller over, og som har en grei økonomi låne penger på Ikano Visa.     

Vilkår for kredittkort hos Ikano Visa

En stor fordel med Ikanovisa er at du ikke vil belastes med noe slags etablerings- eller årsavgift som kunde. Du vil heller ikke måtte betale noe slags ekstra kostnad ved varekjøp i Norge. Her snakker vi m.a.o. om et kredittkort som er gratis å bruke! Bare vær obs på at alle kjøp og kontantuttak i utlandet belastes med et gebyr på 1,75 % av transaksjonens kostnad.

Ikano Visa har også veldig lav rente i forhold til mange av konkurrentene. Her kan du låne 15 000 kr og betale tilbake i alt 16 540 over 12 måneder – det vil si effektiv rente på bare 19,72 %. En viktig fordel med Ikanovisa er mulighet til å utsette tilbakebetaling i opptil 9 måneder. Renten vil ikke løpe i løpet av utsettelsesperioden! Alt du behøver å gjøre er å betale et gebyr. For 9 måneders utsettelse er gebyret 450 kr, for to måneder er det 99 kr. Når utsettelsesperioden er over vil lånet være gjenstand for Ikano Visa rente som vanlig.

Nominell rente hos Ikano Visa er 1,6 % per måned og 19,72 % per år. Du får 50 dagers rentefri betalingsutsettelse når du bruker Ikanovisa. Det vil si at hvis du innfrir din kredittkortgjeld innen denne fristen nyter du godt av et rentefritt lån!  

Pluss og minus med å låne penger hos Ikano Visa

Et stort pluss med Ikano Visa er muligheten til å utsette tilbakebetaling opptil 9 måneder – rentefritt!

Et minus er at Ikano Visa har en relativt høy nedre aldersgrense på 23. Det er nok mange yngre kunder som kunne tenke seg å søke om Ikano Visa.