Shell MasterCard

Med Shell MasterCard har du øyeblikkelig tilgang til 75 000 kroner i kreditt. Det kan komme godt med i hverdagen, og ikke minst når en uventet utgift dukker opp.

Hvor mye kan du låne på Shell MasterCard

Kredittkort gir deg tilgang til ekstra penger når behovet melder seg. Med Shell MasterCard i lommeboka vil du alltid ha kreditt tilgjengelig, raskt, enkelt og med gode vilkår.

Alle kredittkort kommer med noe slags øvre kredittgrense. Den kan variere voldsomt fra noen få tusen til flere hundretusen kroner. Shell MasterCard byr på opptil 75 000 kroner i kreditt. Det vil si at du burde være i stand til å takle alskens uventede utgifter takket være dette kortet.

Mange kunder liker å bruke kredittkortet til å dekke alle hverdagens utgifter. Dette kan by på alskens kjekke fordeler. All den tid du betaler kredittkortregningene dine tidsnok vil du heller ikke belastes med renter. Shell MasterCard byr på en rekke attraktive fordeler. Du vil motta Trumf-bonus i inn og utland hver gang du anvender det. I tillegg vil du kunne nyte godt av billigere bensin på Shell stasjoner.

Hvem kan låne penger på Shell MasterCard

Kredittkort egner seg for veldig mange forskjellige kundetyper. Mange liker å ha et kredittkort liggende i tilfelle man plutselig trenger tilgang til mer penger enn man til enhver tid har på kontoen. Andre drar kredittkortet hyppig for å nyte godt av tilbud som Trumf-bonus og lignende.

Uansett hva slags kunde du er, byr Shell MasterCard på et tilbud som er verdt å vurdere. Selvsagt vil kortet egne seg bedre for bileiere enn de som ikke fyller tanken i ny og ne. Utover dette vil de aller fleste norske forbrukere ha betydelig fordel av å ha et Shell MasterCard på lur.

For å kunne søke om et Shell MasterCard er det enkelte standardkrav du er nødt til å oppfylle. For det første må du være minst 20 år gammel. For det andre kan du ikke søke om dette kortet hvis du har betalingsanmerkninger. For det tredje må du ha en fast, lignet inntekt.

Kunder som vurderer å ta opp et smålån kan ofte gjøre klokt i å sjekke om det ikke kan lønne seg å søke om et kredittkort istedenfor. Kredittkort er veldig fleksible, og gir deg gjerne langt hurtigere tilgang til penger enn et smålån på nettet.

Vilkår for lån hos Shell MasterCard

Det store fortrinnet med kredittkort som Shell MasterCard, sammenlignet med et usikret forbrukslån, er at såfremt du betaler tilbake kreditten du tar ut på kortet innen en viss tidsfrist vil du ikke belastes med renter overhodet.

Det sier seg selv at dette er meget gunstig. Shell MasterCard gir deg inntil 50 dager med rentefri kreditt. Det vil si at du vil ha om lag 7 uker på å betale tilbake penger du setter på kortet før du belastes med renter. Et klokt råd er å, i så stor grad som overhodet mulig, alltid betale kredittkortregninger innenfor denne fristen. Hvis du vet at du ikke vil ha mulighet til å gjøre dette, vil det i enkelte tilfeller være mer gunstig å ta opp et smålån online.

Fra du søker om Shell MasterCard vil det normalt ta om lag sju dager før du har kortet i hendene. Derfor er det lurt å være føre var. Søk om Shell MasterCard i dag, så stiller du beredt når uhellet er ute, eller en mulighet du ikke vil gå glipp av dukker opp!

Pluss og minus med å låne penger hos Shell MasterCard

Det store plusset med ShellmasterCard er at du får 50 dager med rentefri kreditt når du bruker det. Dette gir deg tilgang til ekstra penger uten kostnad hvis du betaler lånet tilbake tidsnok. Et annet plusspoeng med Shell MasterCard er selvsagt at du tjener Trumf-bonus hver gang du bruker det, og at du kan få rabatt på Shells bensinstasjoner.

Et minus med Shell MasterCard sammenlignet med et smålån er at det vil ta om lag en uke fra du søker til du mottar kortet ditt. Du kan derimot få smålån på dagen.