Kredittkortråd fra eksperter

De fleste råd om kredittkort advarer deg om farene, risikoen for å komme i gjeld. Eller potensialet for å måtte betale hundrevis kroner i renter og avgifter. Mens det er noen sannhet til dette, er hele sannheten at det avhenger av hvordan du bruker kredittkortet ditt. Du kan gjøre store feil, samle stor gjeld og ødelegge kredittverdigheten din. Finn et bra kredittkort via våre sider.

Du kan også bruke kredittkortet ditt ansvarlig, lære reglene, bygge opp kreditt og spare og tjene penger. Og du kan gjøre det uten å komme inn i gjeld så lenge du følger to grunnleggende regler.

  • Ta kun det du har råd til
  • Betal balansen din fullt ut hver måned.

Tenk på de mange måtene du kan bruke kredittkort til din fordel. Fornuftig bruk av kredittkortet ditt kan spare deg både bry, tid og penger.

Bruk kredittkortet forbnuftig

Hvis du for tiden har en balanse på et kredittkort med høy rente, kan du spare hundrevis av dollar ved å overføre denne balansen til et kredittkort med lavere rente.

Betal for alt med et kredittkort

Søk om et kredittkort med en påmeldingsbonus. Det er vanligvis mer enn to dusin kredittkort med påmeldingsbonuser på markedet. Bonuser spenner fra kontanter tilbake til gratis hotellopphold og poeng du kan bruke for flybilletter. Å tjene utgiftsbonusen krever bare at du bruker et visst beløp på kredittkortet innen de første månedene av å ha kredittkortet. Hvis du kan møte dette kravet, er bonusen din.

Tjen gratis reise eller hotell-opphold

Bruk et reisekompensasjonskort til å tjene miles eller poeng som du kan innløse for en gratis flytur eller et kostnadsfritt hotelllopphold. Du kan bruke gratis flytur for en årlig ferie, ferie reise eller weekend getaway. Hater du ikke å kjøpe en vare og gå tilbake noen dager senere for å finne ut at den er merket til en lavere pris? Kredittkortet ditt kan refundere deg prisforskjellen med prisbeskyttelse.