Lån opp til 50.000 på dagen!

Hvis du trenger å låne penger raskt er smålån og SMS lån ofte nyttig for mange. Tar du ut et smålån kan være svært kostbart til slutt, men det kan noen ganger være den beste utveien ut hvis du vet du kan betale tilbake innen kort tid. Her finner du trygge norske banker som du kan låne opp til 5000 kroner hos uten å måtte betale renter eller unødvendige kostnader.

De minste lånene for de mest kritiske situasjoner er vanligvis ikke noe vi vil anbefale våre lesere, men hvis du nå er nødt til å ta opp et slikt lån, for å kanskje kunne betale husleie eller annen nødsituasjon, så er det en løsning som kan redde deg i siste liten.

Lån opp til 5000 NOK uten renter og gebyrer

I dag er det mange selskaper som tilbyr mikrolån og SMS lån som betyr at det er en tøff konkurranse i markedet. Dermed har noen av låne selskapene utviklet tilbud for deg som er ny lånekunde. Flere av selskapene har tilbud om lån uten renter, gebyrer eller begge deler. På det meste kan du låne hele 5000 NOK helt uten renter eller gebyrer. Men, det er viktig å betale tilbake i tid!

Det er imidlertid viktig å påpeke at disse lånene er bare gunstig så lenge du betaler dem tilbake i tide. Er det slik at du ikke klarer å betale i tide, selv om det bare dreier seg om en dag eller to, kan du regne med høye rente-avgifter og gebyrer på den neste fakturaen. Dette er en feil mange gjør, og dermed ender opp i sms-lånefellen. Som vi tidligere har påpekt, bør SMS og microlån være siste utvei og avgjørelsen bør være balansert før du tar opp et slikt lån.