Lån penger til de beste storbyferiene i Europa innen 2016 er over!

Om ikke lenge er det bare å glemme å bruke penger på reiser. Julestria kommer for fult snart. Hvem vil ikke gjerne unne seg en velfortjent weekend-break før julehysteriet med alle kostnader setter igang? Ønsker du en tur for deg selv for å oppleve noe nytt og spennende på tampen av 2016, har vi satt sammen noen av de aller mest populære storbyferiene blant nordmenn. Forbrukslån er tilgjengelig på kort tid. Hvis du kan ta deg råd til det er det bare å finne fram weekend-baggen.

De beste storbyferiene i Europa

Wien

Det er en drøm og et yndet reisemål for kulturhungrige nordmenn. Man vet nesten ikke hvor man skal begynne. Wiener Philharmoniker, Slott Schoenbrunn, Hotel Imperial m.m. Arkitektur du ikke har sett maken til. Uendelige museer, musikkopplevelser venter i fantastiske omgivelser. Trygg som turist er du også. Kulinarisk er Wien også unik med et kjøkken influert at alle 8 (!) land de har grense med.

Roma

Romas milde middelhavsklima er selvsagt lokkende for besøkende fra det kjølige norden, men de viktigste trekkplasteret er den pulserende energien av et sted som lever livet som en form for teater. Det er store nabolags trattoriaer, eksentriske butikker og et yrende kveldsliv. Utfordringen er å avgjøre hva du ikke skal gjøre med så mange kirker, arkeologiske steder, piazzaer og malerier å se at en tur neppe er nok.

Barcelona

Barcelona er et lappeteppe av arkitektoniske stiler med alt fra mørke, gotiske fasader ved siden av harlekin bygningene i modernistas og skyline konstruksjoner av Jean Nouvel eller Herzog og de Meuron. Etter en dag sightseeing kan du nyte solnedgangen på en av byens syv strender før en sen middag på en av de mange Michelin-stjernebestrødde gastronomiske templer eller på en rustikke familiedrevne tapasbarer. Barcelona har et avslappet tempo, måneder med endeløse solskinn, uslåelig mat.

Finn et lån som passer og ta en lang helg bare for avslapping. Du kan til og med dekke hele julegavelisten med de mest spennende gavene!