Lån penger til en weekend getaway for juleshopping

En helg borte hjemmefra kan være et fantastisk alternativ til en lang og dyr ferie. Men bare fordi reisen er kort betyr det ikke at det alltid er billigere. Med litt fleksibilitet og noen kreative kjøp kan du spare mye på reisen din. Et forbrukslån kan hjelpe deg som vil reise på et trangt budsjett, men fortsatt hygge seg.

Juleshopping er vanlig før jul. Mange reiser til hovedsteder i Europa på shopping. Det kan bli dyrt på en lønningspose. Se nedenfor for tips om å spare på din weekend getaway. Bli på siden hvis du vil søke om et lån til en juleweekend borte hjemmefra.

Unngå topp-helger

Det er alltid en god ide å sjekke høy-versus lavsesong, spesielt for raske weekendreiser. Å reise under populære feriehelger, når hotellprisene er i topp, kan drepe selv det best planlagte budsjett. Vær fleksibel. Du kan ta mandag fri i stedet for fredag. Hva med tirsdag til fredag? Tenk alternativt og vær kreative.

Ta bil i stedet for fly

Kanskje dere er i kjøreavstand til en større by eller et fritidsområde. Mange Trøndere tar en tur til Røros for eksempel. Bor du nære grensa kan du kjøre til Sverige. Det finnes på nett kjørekalkulator til å estimere og sammenligne reisekostnadene og karbonavtrykkene mellom begge metodene.

Norske vinter getaways

Bo i kloster på Hitra i Nordtrøndelag. Sjekk inn på et hotell lagd av snø i Kirkenes. Overnatt i et fyrtårn i Lofoten. Det finnes mange måter å utforske Norge på.

Når det er sagt koster det gjerne mye. Skulle dere ønske en helg i fred og ro passer det å begynne med et budsjett. Det er viktig spesielt hvis dere vurderer å ta opp et forbrukslån for å finansiere turen. Les mer om budsjetter her på vår side Norskelån.