Lån penger til sykkel og spar opp til 3000 i måneden

De fleste av oss ønsker både å spare penger og å komme i god form. Her slår du to fluer i en smekk. Ved å bytte ut firhjulingen med en tohjuling er det gode penger å spare. Vi snakker ikke om å bytte ut bilen med en motorsykkel eller en moped, men en god real trampesykkel. Her kan du finne gode lån til din nye sykkel. Sykkel er et fantastisk bra framkomst-middel for både turen til og fra jobb, men også ellers i livet. Ingen dyre parkeringshus og svinedyre tankinger hos Esso. Ingen dumme bøter og slemme bomringsavgifter.

Bor du tre kilometer fra arbeidsstedet ditt og du velger lathans-løsningen, koster det deg rundt 150 kroner å kjøre til og fra jobb i uka. Sykler du isteden vil du spare disse pengene, og du får deg en utmerket treningsøkt. Du kan til og med vurdere om det fortsatt er nødvendig med det dyre treningsstudioet! Det betyr at du kan spare over 3.000 NOK i måneden ved å la bilen stå hjemme. Det utgjør hele 36.000 NOK i året. Det er litt av en ferietur!

I tillegg kan du ha god samvittighet med at du bidrar til et grønnere miljø. Og selvsagt vil du også merke en enorm helsegevinsten. Du vil merke etter få uker at din kondisjon forbedres samtidig som saker og ting strammes opp og smelter av.

Ifølge Transportøkonomisk institutt vil sykefraværet gå ned med 15 prosent for personer som sykler til jobb sammenliknet med de som ikke gjør det. Som samfunn tjener vi 25 kroner per kilometer som blir syklet isteden for kjørt. Til sammenlikning påfører man samfunnet en kostnad på rundt seks kroner per kilometer i bil.

Trenger du en sykkel?

Har du lyst til å sykle til jobben, men ikke råd til en ny sykkel? Her på denne siden finner du alt du trenger å vite om lån på nettet. Du kan ta utgangspunkt i prislappen på den sykkelen du vil ha, og finne et matchende lån på få minutter. En investering som vil gi deg god avkastning både helsemessig og miljømessig!