Bank Norwegian

Hvor mye kan du låne på Bank Norwegian?

Hvor mye du kan låne på Bank Norwegian vil avhenge av din privatøkonomi. Hvis du har grunnlag for det, kan du ta opp et forbrukslån på opptil 500 000 kroner av gangen hos denne lånetlbyderen. Det vil si at du kan få tilgang til penger nok til å takle de fleste utfordringer hos Bank Norwegian.

Nedre grense for hvor du kan låne hos Bank Norwegian er 5000 kr. Det vil si at dette er et selskap hvor det kan lønne seg sjekke tilbudet uansett om du er ute etter et stort innskudd, eller bare litt penger frem til neste lønning.

Penger du låner hos Bank Norwegian kan du i utgangspunktet bruke på hva du vil. Bank Norwegian byr også på spesifikke lån til bruk på bestemte utgifter. Det har blitt veldig populært i Norge å låne penger til båt. Det kan du naturligvis gjøre hos bank Norwegian. Det samme gjelder refinansiering. Hvis du har mange smålån som du har lyst til å kvitte deg med, kan denne lånetibyderen hjelpe deg med den saken!

Hvem kan låne penger på Bank Norwegian

I likhet med veldig mange online låneselskaper kan de aller fleste norske forbrukere søke om lån hos Bank Norwegian. De eneste fastsatte kravene som gjelder er at du er norsk statsborger, har en registrert lignet inntekt, og ikke er gjenstand for en aktiv inkassosak.

Det vil si at Bank Norwegian kan hjelpe et veldig bredt spekter av norske kunder forbedre privatøkonomien ved å ta opp et forbrukslån. En ting som er veldig fordelaktig med Bank Norwegian sammenlignet med andre nettbaserte finansselskaper er at du kan opprette vanlig konto eller sparekonto også hos denne institusjonen. Det kan gjøre det veldig enkelt å holde oversikt over hvor mye penger du har, hvor stor gjelden er, og hvor store gjeldsutgifter du kan belage deg på fremover.

Det kan i tillegg nevnes at Bank Norwegian også tilbyr egne kredittkort og enkelte forsikringsprodukter. Her har du altså med en veldig komplett online bank å gjøre.

Vilkår for lån hos Bank Norwegian

Hva slags vilkår som vil gjelde for ditt forbrukslån hos Bank Norwegian avhenger av en rekke omstendigheter. Dette selskapet byr på flytende rente. Det vil si at den nøyaktige raten som vil gjelde for deg vil bli fastsatt i henhold til diverse hensyn. Generelt sett vil alle lånetilbydere gi bedre vilkår, dess lavere risiko et lån medfører. Med andre ord vil søkere med plettfri vandel, ingen inkassoer, misligholdte lån, eller lignende få lavere rente. Også søkere med høyere inntekt vil nyte godt av lavere rente.

Lån med lang tilbakebetalingstid vil belastes med høyre samlede utgifter. Til gjengjeld vil langvarige lån by på lavere, men altså flere, termingebyr. Hos Bank Norwegian velger du selv hvor lang tilbakebetalingstid du ønsker. Hva som lønner seg vil avhenge av dine personlige omstendigheter. Lengste tillatte tilbakebetalingstid for forbrukslån hos Bank Norwegian er 15 år.

Pluss og minus med å låne penger hos Bank Norwegian

Et stort pluss med å låne penger hos Bank Norwegian er at dette er en komplett online bank. Du kan, i tillegg til å ta opp meget fordelaktige forbrukslån, også opprette sparekonto, kjøpe forsikring og søke om kredittkort hos Bank Norwegian.

Et aldri så lite minus med dette selskapet er at det ikke lar seg gjøre å låne mindre enn 5000 kroner av gangen. Dette kan være et problem for søkere som kun er ute etter et kortvarig minilån. Når det er sagt, kan du bruke et Bank Norwegian kredittkort til å ta deg av utgifter på under 5000 kr. skulle behovet melde seg.