Collector

Hvor mye kan du låne på Collector

Collector byr på forbrukslån for norske borgere. Du kan låne mellom 20 000 kroner og 100 000 hos Collector. Det vil si at selskapet har en relativt høy nedre grense, og lav øvre grense. Hos konkurrentene vil du finne lån helt nede på 1000 kr., og helt opptil 500 000 kr., men når sant skal sies vil nok de aller fleste norske kunder som er ute etter å ta opp et forbrukslån velge en sum av den typen Collector byr på.

Hvor mye ditt Collector lån vil koste vil avhenge av hvor stort lånebeløpet er, og hvor lang tilbakebetalingstid du velger. Renten Collector operer med er på mellom 14,5 % og 19,5 % per år. Dess lengre tilbakebetalingstid du velger, dess lavere vil månedskostnaden bli. Til gjengjeld vil den samlede lånekostnaden bil desto høyere.

På nettsiden til Collector vil du finne en kjekk lånekalkulator. Den kan du bruke til å beregne hvor mye et lån vil koste per måned, avhengig av størrelse og tilbakebetalingstid.

Hvem kan låne penger på Collector

Alle norske borgere som tilfredsstiller enkelte enkle krav kan søke om lån hos Collector. Alt som skal til er at du er over 20 år gammel, har en adresse registrert i folkeregisteret, ikke har noen betalingsanmerkninger på rullebladet, og at du har en fast inntekt eller pensjon. Du må tjene minst 200 000 kr. i året før skatt for å bli innvilget et Collector forbrukslån.

En ting du skal merke deg er at du ikke kan ha en medsøker når du tar opp lån hos Collector. Hos enkelte finansselskaper kan man søke om lån sammen. Ofte er slike lån billigere enn når man tar opp lån på egen hånd. Hos Collector finnes altså ikke den muligheten.

En ting som er spennende med Collector er at pengene du låner hos dette selskapet ikke overføres til din bankkonto. Selv om dette er standardprosedyre hos lånetilbydere på nettet ellers, vil du hos Collector istedenfor motta et utbetalingskort med lånesummen din som kreditt.

Hvis du allerede er kunde hos Collector vil du måtte innfri alle utestående lån før du kan søke om et nytt lån.

Vilkår for lån hos Collector

Låneprosedyren hos Collector er litt ulik den du kanskje kjenner til fra andre lånetilbydere online. Hos Collector søker du om lån direkte på hjemmesiden. Det gjør du ved å fylle ut et kort og enkelt skjema. Som hos mange andre ledende finansinstitusjoner vil du få svar i løpet av kun noen få minutter. Men til forskjell fra mange av konkurrentene har Collector krav om at du underskriver et gjeldsbrev.

Nå til dags er det vanlig at man heller bruker BankID til å signere kontrakten. Denne forskjellen gjør at det kan ta noe lengre tid å motta penger man låner hos Collector. Mens mange selskaper utbetaler lån på dagen, må du som kunde hos Collector belage deg på å vente minst fem dager på å motta pengene dine. Dette skyldes altså at det tar tid å sende et signert gjeldsbrev i posten i forhold til å anvende BankID som går i en fei.

Pluss og minus med å låne penger hos Collector

Et stort pluss med å ta opp et online forbrukslån hos Collector er at selskapet byr på veldig konkurransedyktige vilkår. Collector har også en nettside som er både informativ og lett å finne frem på. Dette gjør det lett å sette seg inn i denne lånetilbyderens tilbud.

Et minus med Collector er at de ikke overfører penger på dagen. Ofte er det jo slik at man trenger penger hurtig når man søker om forbrukslån.