Ikano bank

 

Hvor mye kan du låne på Ikano bank

Hos Ikano bank kan du ta opp forbrukslån verdt helt opptil 200 000 kroner. Det vil si at Ikano bank kan redde dagen hvis uhellet skulle være ute, og en uventet utgift dukker opp – for eksempel bilulykke eller en lei tannlegeregning. Ikano bank kan selvsagt bidra til å betale for mer lystige saker også. Mange norske forbrukere tar nå til dags opp lån til å betale for familieferien, eller større innkjøp slik som møbler eller elektronikk. Alt dette kan du ordne hos Ikano banken.

Det minste lånebeløpet som Ikano bank godkjenner er 25 000 kr. Det er noe høyere enn minstebeløp du vil finne hos mange andre online banker. Det skyldes at Ikano bankenbyr på et eget VISA kredittkort. Det kan du benytte deg av dersom du ønsker å ta opp mindre kredittbeløp enn 25 000 kr. av gangen.

Som hos de aller fleste låneselskaper på nettet gjelder det også hos Ikano bank at vilkår og kostnad vil variere avhengig av hvor mye du låner, og hvor lang tid du ønsker å spre tilbakebetalingen over. Dess raskere du innfrir lånet, dess lavere blir den totale kostnaden. Men da hører det til gjengjeld med at månedsutgiftene for kortsiktige lån er desto høyere. Du kan innfri et Ikano bank forbrukslån på mellom 12 og 144 månedlige avdrag.

Hvem kan låne penger på Ikano bank

For å kunne ta opp et usikret forbrukslån hos Ikano banken er du nødt til å ha fylt 23 år. Du må også han en fast årlig inntekt på minst 200 000 kroner. I tillegg har Ikano  bank også et krav om at alle kunder må ha vært bosatt i Norge i minst tre år. Som hos online lånetilbydere flest gjelder det også hos Ikano bank at kunder med betalingsanmerkninger ikke vil bli innvilget søknad.

All den tid forbrukslån hos Ikano bank er usikret passer denne typen lån for de aller fleste kunder. Det slår vi fast all den tid du står fritt til å bruke pengene du låner på denne måten på akkurat hva du vil. Med andre går det for det samme om du trenger ekstra penger til å kjøpe en hangglider, eller du planlegger et fabelaktig bryllup: et lån hos Ikano bank kan passe for alle slags låntagere.

Vilkår for lån hos Ikano bank

Ikano bank operer med et veldig enkel og effektiv søknadsprosess. Du bare oppgir hvor mye du ønsker å låne, og hvor lang tilbakebetalingstid du foretrekker. Deretter fyller du inn et kort søknadsskjema online.

Deretter vil Ikano bank innhente kredittopplysninger og annen informasjon om deg. På den basisen vil de gjøre en kredittvurdering. Dette går veldig fort. Du vil få svar uavhengig av om søknaden innvilges eller ikke. Hvis du får godkjent søknad bruker du BankID til å signere gjeldsbrevet. Deretter vil pengene overføres til din konto, som regel innen to virkedager.

Du kan også ta opp lån hos Ikano bank for å refinansiere eksisterende gjeld. Du bare oppgir lånebeløp og navn på finansinstitusjonen hvor du har utestående gjeld idet du søker – Ikano bank ordner resten. Refinansiering av forbrukslån kan by på både forbedrete vilkår, lavere rente og forlenget tilbakebetalingstid.

Pluss og minus med å låne penger hos Ikano bank

Et klart pluss med Ikano bank er at dette selskapet operer med en nominell rente helt nede i 8,9 %. Dette er å anse som veldig billig rente på forbrukslån. En annen fordel med Ikano bank er at de tilbyr et VISA kort som du kan bruke til å dekke ekstra utgifter her og der i løpet av hverdagen uten å søke om lån hver gang. Et minus med Ikano banken er at øvre tillatte lånesum er 200 000 kr. Mange kunder ville sikkert gjerne tatt opp større lån med de meget fristende vilkårene Ikano opererer med.