Klikklån

Hvor mye kan du låne på Klikklån

Klikklån byr på relativt små, hurtige forbrukslån uten sikkerhet. Det minste du kan låne av gangen er 5000 kroner, mens maksbeløp er 40 000 kroner.

Dette vil si at lånene Klikklån byr på egner seg perfekt for kunder som kun er ute etter et mindre tilskudd til privatøkonomien. For eksempel kan du finansiere ferietur, nytt nettbrett eller sykkel med lån fra Klikklån.

All den tid Klikklån byr på veldig hurtig søknadsbehandling og utbetaling, kan lån fra dette selskapet egne seg godt for å dekke plutselige utgifter. Mange av oss har vel mottatt en uventet regning. Skulle uhellet være ute, og du trenger litt ekstra til rørlegger eller bilmekaniker kan Klikklån også være i stand til å redde dagen.

Det er også stadig mer utbredt å ta opp et forbrukslån for å kunne ha noen ekstra lapper i lommeboka. For eksempel hvis du har lyst til å reise på musikkfestival, eller kose deg litt ekstra i helga. All den tid lån hos Klikklån er enkle, kjappe og små kan de egne seg godt til den slags.

Hvem kan låne penger på Klikklån

Aldersgrense for å ta opp et forbrukslån hos Klikklån er 20 år. Dette er å anse som ungt. Med andre ord egner Klikklån seg godt for yngre søkere, slik som studenter.

Ellers trenger du å kunne vise til fast inntekt. I motsetning til hos enkelte andre selskaper oppgir ikke Klikklån noen minstesats for hvor mye du er nødt til å tjene for å kunne søke om lån. Kunder som står registrert med betalingsanmerkninger vil ikke innvilges lån hos Klikklån.

Klikklån retter seg mot det norske markedet. Selskapets tilbud er forbeholdt kunder som har stått registret i Folkeregisteret i minimum 2 år.

Kundegruppen som nok vil foretrekke Klikklån, er de som har et akutt behov for et mindre lån. Som vi har vært inne på tidligere, kan Klikklån – takket være sin raske søknadsbehandling og pengeoverføring – hjelpe i nødens time. Må du ha penger til tannlegen på kort varsel, hunden trenger en operasjon, eller hva det skulle være: Klikklån kan bidra med pengene du trenger.

Vilkår for lån hos Klikklån

Hos Klikklån kan du fastsette selv hvor lang løpetid du ønsker at skal gjelde for ditt lån. Den korteste tilgjengelige tilbakebetalingstiden er 12 måneder. Maks er 60 måneder, som altså tilsvarer fem år.

Også hos Klikklån gjelder samme prinsipp som hos alle andre lånselskaper av denne sorten. Dess hurtigere du betaler tilbake lånet ditt, dess lavere blir din samlede utgift. Samtidig hører det med at ved å velge lengre løpetid vil hvert månedlige termingebyr bli lavere. Her gjelder det å velge det som passer best for deg.

Den minste renten Kllikklån tilbyr er 9,9 %. Hva slags rente du vil bli tilbudt på ditt lån vil avhenge av utfallet av en kredittundersøkelse selskapet utfører som del av søknadsbehandlingen. Som alltid, vil renten bli lavere dess bedre du kom ut av denne undersøkelsen.

Klikklån gir deg svar på søknaden veldig hurtig. De vil overføre penger på dagen, eller senest påfølgende dag, hvis du blir innvilget lån.

Pluss og minus med å låne penger hos Klikklån

Klikklån får et soleklart pluss for hurtig behandlingstid og pengeutbetaling. De er bortimot best i klassen på disse to punktene. Hvis du har et akutt behov for penger, kan det derfor lønne seg å kontakte Klikklån. De kan hjelpe deg ut av knipen veldig hurtig.

Et minus med Klikklån er at man bare kan låne maksimalt 40 000 kroner om gangen. Mange kunder ville sikkert ha satt pris på å kunne ta opp atskillig større lån, så hurtig og enkelt som det lar seg gjøre hos Klikklån.