Leasy

Hvor mye kan du låne på Leasy

Leasy har to forskjellige nettsider hvor du kan ta opp forbrukslån. Den ene fokuserer på forbrukslån uten sikkerhet opptil 50 000 kr, mens den andre er rettet utelukkende mot minilån på mellom 5000 og 10 000 kr.

Det vil si at det meste du kan låne hos Leasy er 50 000, mens minstesats er 5000 kr. Hva du bruker pengene på er helt opp til deg. Du kan ta opp et lån for å dekke utgifter til ferie, til å feire en litt ekstra flott jul, eller arrangere en bursdagsfeiring litt utenom det vanlige. Du kan også bruke penger du låner hos Leasy på å kjøpe saker og ting som er noen hakk dyrere enn at du kan betale for dem med pengene du har i banken. Stadig flere norske kunder tar opp forbrukslån for å kjøpe sykkel, hvitevarer og andre kostbare produkter.

Et forbrukslån kan komme godt med når en uventet utgift plutselig dukker opp. Da kan det være fordelaktig å ta opp et lite lån av den typen Leasy tilbyr. I og med at Leasy utelukkende byr på usikrede lån er behandlingstiden rask, og overføring av penger til konto veldig hurtig.

Hvem kan låne penger på Leasy

Leasy har gjort sine lån tilgjengelige for norske forbrukere flest. Selskapet opererer med en 20-års aldersgrense, noe som er mer eller mindre standard. De har også krav om at søkere må ha en fast, beviselig inntekt. Lån hos Leasy er kun tilgjengelige for norske borgere som har vært registrert i Folkeregisteret i minst to år. Leasy byr ikke på lån til søkere som står registrert med betalingsanmerkninger.

I og med at du kan bruke et usikret lån hos Leasy på hva som helst, er dette en lånetilbyder som vil passe for de fleste. En ting som gjør at selskapet skiller seg litt ut fra konkurrentene er at maksbeløpet er forholdsvis lavt. Mens den største summen du kan låne hos Leasy er 50 000 kroner, kan du låne opptil 10 ganger så mye hos enkelte andre online låneinstitusjoner.

Dette medfører at Leasy særlig er et egnet alternativ for de som trenger et mindre og kjapt bidrag til økonomien. Hos Leasy kan du altså enkelt ordne penger til å dekke noen uventede regninger, eller ta en sydentur, men kanskje ikke betale for en ny båt eller storstilt oppussing av boligen.

Vilkår for lån hos Leasy

Hos Leasy vil dine renteutgifter avhenge av lånesum og tilbakebetalingstid. Hvis du har sett deg litt omkring på nettet allerede, vil du sikkert ha merket deg at det samme gjelder for de aller fleste låntilbydere. Tommelfingerregelen er at dess lengre tilbakebetalingstid du velger, dess lavere blir månedskostnaden. Samtidig vil den samlete utgiften bli desto høyere. Det vil si at du bør tenke deg nøye om før du avgjør hvor mange avdrag du ønsker å tilbakebetale lånet ditt over.

Selv om du kan låne ganske så små summer hos Leasy, tilbyr selskapet ikke veldig kort tilbakebetalingstid. Minste tillatte tilbakebetalingsfrist er hele 12 måneder. Låner du 10 000 kr. kan du velge om du vil betale summen tilbake over 12, 24, eller 36 måneder.

Pluss og minus med å låne penger hos Leasy

Et viktig pluss med å ta opp et forbrukslån uten sikkerhet hos Leasy er at selskapet byr på hele 60-dagers rente og avdragsfrihet. Dette kan komme svært godt med hvis du trenger litt økonomisk pusterom. Mange gjør jo det når behovet for et lån melder seg. Et minus med Leasy er at dette selskapet kun byr på lån under 50 000. Mange forbrukere vil ha behov for større summer – for eksempel for å finansiere egenandel til boligkjøp, ny bil eller båt.