NORDAX

Nordax Bank

Det høyeste lånebeløpet som er tillatt hos Nordax er 400 000 kroner. Dette er å anse som høyt. Tross alt er det snakk om et forbrukslån uten sikkerhet. Stort mer enn 400 000 er det ikke spesielt mange kunder som vil ha behov for å låne på denne måten.

Det minste du kan låne hos Nordax er 10 000 kroner. Hos mange av konkurrentene vil du finne mulighet til å låne betraktelig mindre av gangen. De fleste online låneselskaper har satt 5000 kr. som laveste terskel. Enkelte lar kunder ta opp lån på kun 1000 kr. av gangen.

Når det er sagt er det slettes ikke noe større ulempe at Nordax ikke tilbyr såkalte minilån. Det sier vi fordi veldig mange forbrukere vil foretrekke å anvende kredittkort fremfor å ta opp et lån når summene det er snakk om er såpass små.

Vi kan dermed konstatere at Nordax byr på lån som er på en størrelse som vil passe for de fleste lånekunder. Skulle du ha behov for å ta opp et mindre lån kan du ordne det enkelte hos andre nettbanker.

Hvem kan låne penger på Nordax?

Hos alle lånetilbydere gjelder den samme ufravikelige regelen: kun de som får godkjent kredittvurdering vil bli innvilget lån. Det vil si at det ikke har noen hensikt å søke om noe slags lån hvis du ikke kan vise til en fast inntekt som vil gjøre deg i stand til å innfri lånet du ønsker deg.

Hos Nordax gjelder det i tillegg noen andre basiskrav. Alle låneselskaper på nettet har en fast aldersgrense. Hos Nordax er denne 23 år. Det finnes mange selskaper som gir lån også til yngre søkere, så hvis du ennå ikke har fylt 23 er det ingen grunn til å gi opp.

Nordax krever også at alle søkere må ha norsk statsborgerskap, eller ha stått registrert i Folkeregisteret i minimum 3 år. Søknader fra kunder med aktive inkassosaker mot seg vil ikke bli innvilget. Det samme gjelder for søkere som har betalingsanmerkninger.

All den tid Nordax byr på muligheten til å låne mellom 10 000 og 400 000 kroner, er dette et selskap som passer for veldig mange forskjellige kunder. Her kan de som er ute etter litt ekstra å rutte med i ferien, og de som har lyst til å kjøpe ny, flott båt få sine ønsker innfridd. Hva du bruker pengene du låner hos Nordax til er det helt opp til deg å avgjøre. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Vilkår for lån hos Nordax

Nordax tilbyr en flytende nominell rente på mellom 7,9 og 18,9 %. Hvor høy rente som gjelder for et bestemt lån vil avhenge av størrelse på lånesummen og hvor lang tilbakebetalingstiden er. Husk at et langvarig lån vil gi deg lav månedskostnad, men kan koste mer i samlede utgifter enn et merkortvarig lån. Hos Nordax er minste tillatte tilbakebetalingstid 12 måneder. Maks er 15 år.

Så godt som alle online låneselskaper operer med et etableringsgebyr. Hos Nordax er dette gebyret fastsatt til 1475 kroner. I tillegg kommer termingebyr på 65 kroner som du betaler hver måned. Hos Nordax kan du betale tilbake lånet ditt hurtigere enn avtalt hvis du skulle ønske det. Renten vil da kun løpe frem til den dagen da du innfrir ditt lån i sin helhet.

Pluss og minus med å låne penger hos Nordax

Et plusspoeng med å låne penger hos Nordax er at dette er et veletablert selskap som kan vise til et stort antall fornøyde kunder.

Nordax får minus for å ikke by på lån under 10 000 kroner.