Thorn

Hvor mye kan du låne på Thorn

Thorn tilbyr som låneselskaper ellers på nettet forbrukslån innenfor fastsatte grenser. Hos Thorn er høyeste tilgjengelige lånesum 50 000 kr., mens minimum er 5000 kr.

Det vil si at denne låntilbyderen tilbyr smålån, men ikke såkalte minilån. Med det mener vi lån under 5000 kr. Smålån er lån av akkurat den størrelsen du kan ta opp hos Thorn.

Mange kunder er ute etter langt større summer enn dette når de søker om forbrukslån uten sikkerhet. Det har blitt vanlig å ta opp denne typen lån for å kjøpe både bil og båt. I tillegg har det blitt populært å finansiere oppussing, eller til og med egenandel til boligkjøp med usikret forbrukslån. Har du slike planer holder det selvsagt ikke med 50 000 i de aller fleste tilfeller.

Det vil si at Thorn har siktet seg inn mot en veldig klart definert kundegruppe. Hos denne nettbanken er det de som trenger et aldri så lite tilskudd for å ha litt mer å rutte med som vil finne tilbudene som passer best. Vil du låne penger til ferie, til å ha litt ekstra i lommeboka en stund, eller kjøpe drømmestereoen kan Thorn være lånselskapet for deg.

Hvem kan låne penger på Thorn

Thorn tilbyr lån til et bredt spekter av potensielle søkere. Selskapet operer med nedre aldergrense på kun 20 år. Hos mange av konkurrentene er tilsvarende grense 23. Det er fastsatt krav om fast inntekt, men ingen bestemt grense for minimumsinntekt per år. Dette er noe mange av konkurrentene har innført.

I likhet med de aller fleste online låntilbydere vil heller ikke Thorn behandle søknaden din hvis du er registrert med betalingsanmerkning. For å ta opp lån hos Thorn må du ha stått registrert i Folkeregisteret i minimum 3 år.

Kunder som vil finne tilbud som frister hos Thorn er gjerne de som har behov for å låne en mindre sum. Da snakker vi ofte om søkere som er ute etter å finansiere et ekstra dyrt innkjøp, men ikke hverken båt eller bil. For eksempel kan et lån fra Thon komme godt med hvis du går med planer om å kjøpe en ekstra stilig mobiltelefon, eller stor, ny flatskjerm.

En ny trend blant norske forbrukere er å ta opp et forbrukslån bare for å ha noen kroner mer enn vanlig å rutte med i hverdagen. For slike kunder vil et lån fra Thorn passe utmerket.

Vilkår for lån hos Thorn

En ting som er verdt å merke seg er at selv om Thorn byr på sjansen til å låne små summer – helt ned i 5000 kr. av gangen – tilbyr de ikke særlig kort tilbakebetalingstid. Mange selskaper som operer med denne typen lån vil gi deg mulighet til å slette det på kun et par måneder. Dette vil gjøre den samlede kostnaden lavere. Hos Thorn er korteste tillatte tilbakebetalingstid fastsatt til 12 måneder – uavhengig av lånesum.

Når du låner penger online har det seg som regel slik at dess lengre tid du bruker på å betale tilbake lånet, dess lavere blir dine månedlige kostnader. Dette gjelder også hos Thorn. Låner du 10 000 kroner i 12 måneder vil hvert terminbeløp bli fra 938 kr. Lengste tilgjengelige tilbakebetalingstid hos Thorn er 72 måneder.

Rente hos Thorn er mellom 9.9 % og 23,9 %. Når du søker om lån vil selskapet gjennomføre en kredittundersøkelse. Hva slags rente du tilbys vil avhenge av resultatet av denne undersøkelsen. Dess bedre din kreditthistorie er, dess lavere rente vil lånet ditt belastet med.

Pluss og minus med å låne penger hos Thorn

Thorn får pluss for hurtig behandlingstid, og raske pengeoverføringer. Dette er et egnet selskap for de som trenger penger på dagen.

Vi gir Thorn et aldri så lite minus for relativt lang tilbakebetalingstid. Ofte kan det være gunstig å betale tilbake et lite forbrukslån atskillig hurtigere enn på 12 måneder.