Ya Bank

 

Hvor mye kan du låne på Ya Bank

Ya Bank byr på store forbrukslån. Her vil du ikke finne hverken smålån eller minilån. Minste tilgjengelige lånesum er hele 25 000 kroner. Hos mange andre selskaper kan du låne helt nede i 5000 kroner av gangen. Ja, det finnes online låneselskaper som tilbyr lån på kun 1000 kroner!

Til gjengjeld er øvre grense for hvor my du kan låne høy hos Ya Bank. Her kan du nemlig sikre deg hele 400 000 som usikret forbrukslån. Mange vil velge å bruke en slik sum på større investeringer av typen bil, båt eller hytte, men all den tid lånet er usikret kan du bruke pengene på hva som helst.

En relativt ny trend i det norske lånemarkedet er at man kan ta opp forbrukslån til å betale egenandelen på huslån. Hvis du går med slike planer, kan Ya Bank være et spennende alternativ all den tid selskapet byr på lån av såpass store summer.

Hvem kan låne penger på Ya Bank

Som hos låntilbydere flest har også Ya Bank fastsatte grenser for hvem som kan søke om lån penger hos dem. Nedre tillatte aldersgrense er 20 år. Dette er å anse som lavt. Veldig mange av konkurrentene har aldersgrenser som er høyere. Du må ha en årlig inntekt på minst 250 000 for å bli innvilget lån hos Ya Bank. Dette er atskillig høyere enn hos mange andre nettbanker. Det skyldes nok at Ya Bank byr på større lån enn mange konkurrenter.

Som ellers i dette markedet vil du ikke kunne ta opp lån hos Ya Bank hvis du har betalingsanmerkninger.

All den tid Ya Bank byr på forholdsvis store lån, er dette en låntilbyder som egner seg best for kunder med stabil inntekt. Hvis du vil låne penger hos Ya Bank, kan det lønne seg å ha en klar tilbakebetalingsplan. Det sier vi fordi kun de færreste av oss kan ta lett på å låne flere titallstusen uten sikkerhet.

Vilkår for lån hos Ya Bank

Hos Ya Bank kan du velge hvor lang løpetid du ønsker at lånet ditt skal ha. Nedre grense er 12 måneder, mens maks er 15 år. Husk at selv om et lån med lang tilbakebetalingstid byr på lave månedlige kostnader, blir den samlete utgiften desto høyere. Generelt sett lønner det å innfri lån så hurtig som det lar seg gjøre.

Den effektive renten du tilbys hos Ya Lån vil vare på minst 9,52 %. Dette tallet vil variere i henhold til din kreditthistorie. I snitt er rentesatsen for forbrukslån hos Ya Bank 14 %. Dette er meget bra, sammenlignet med mange av konkurrentene i markedet.

En veldig kjekk godbit som Ya Bank varter opp med er avdragsfrihet i opptil 3 år når du etablerer et lån. Dette er selvsagt kun tilgjengelig hvis du velger lengre tilbakebetalingstid.

Hos Ya Bank vil du i tillegg til renten belastes med et etableringsgebyr på 900 kr., samt termingebyr på 30 kr. og fakturagebyr på 35 kr. Dette er om lag snittet i denne bransjen.

Som hos nettbanker ellers er søknadsprosessen veldig hurtig og enkel. Du signerer for lånet ved bruk av BankID, noe som gjør prosessen desto mindre tidkrevende.

Pluss og minus med å låne penger hos Ya Bank

Ya Bank får pluss for relativt lave rentesatser og mulighet til å ta opp et større lån uten sikkerhet. Selvsagt er det veldig positivt at selskapet byr på avdragsfrihet i opptil 3 år.

Ya Bank får minus for den høye minimumsgrensen hva gjelder lånebeløp. Mange kunder vil gjerne ha mulighet til å sikre seg atskillig mindre summer enn 25 000 kr. Når det er sagt tilbyr Ya Bank kredittkort som du kan bruke i slike tilfeller.