Mange små lån vr. et større forbrukslån

SMS lån eller andre små lån er veldig fristende. Ikke bare er det lett å låne mindre summer, men du kan også ta opp mange av dem. I og for seg er ideen veldig god. Har du samme bank som låneutgiveren er det gjort på en kjapp sms. Plutselig har du en 1000-lapp ekstra på konto. Og banken bryr seg ikke om når på døgnet du søker eller i hvilken form du er.

Mange har opplevd å våkne etter en fuktig bytur og funnet restene av et sms lån igjen på telefonen. Taxi og den siste barrunden ble finansiert av et smslån. Ofte er det best å være fornuftig med når man benytter seg av disse smålånene. Mange bekker små gjør en stor å. Rentemessig kan flere forskjellige utbetalte smålån balle på seg. Det er alltid lurt å tenke seg om 2 ganger før man kjører på med et smålån. Uansett hvor liten summen er skal den faktisk betales tilbake.

Et forbrukslån har lavere rente

Skulle du ha for mange smålån eller sms lån er det en ide å vurdere alternativet. Alternativet kan i lengden lønne seg mye bedre for deg. Du vil spare mye på renten og du vil kunne ha en oversiktlig nedbetaling i måneden. Hvem gidder å sitte og betale ned 300 her og 1000 der til mange forskjellige banker?

Refinansiering av smålån

Skulle situasjonen med for mange smålån ha gått over styr er det ingen fare. På våre sider kan du lese mer om det som kalles for refinansieringslån. Et slikt lån vil kunne hjelpe deg ut av en potensiell finansiell krise. Et lån å nedbetale. En bank å forholde deg til. Finn ditt lån her på vår guide for alt som har med norsk privatøkonomi. Sjekk også ut våre daglige nyhetsoppdateringer. Bli proff på egen økonomi!