Nytt stæsj uten cash!

Våren, sommeren og mai med alle sine festligheter står for døren, og “kleskrise” kan oppsummere manges tanker om akkurat det. Nei, du føler kanskje at du ikke har noe å ha på deg – men venninnene dine har noe du kan ha på deg! Og de kan ha på seg dine klær. Byttelån! Eller bare bytt.

Something borrowed…

Når du står der og stirrer inn i klesskapet med tomt blikk på alle de tusen kjolene du har og fortsatt “ikke har noe å ha på deg”, så er grunnen antakelig at du er lei av de klærne du har. Men de er trolig like fine og noe har du kanskje aldri engang brukt. Vi bruker de samme klærne igjen og igjen, mens mesteparten bare tar opp plass. Sånn har venninnene dine det også. Bytt – dere får noe nytt, og det er gratis. Helt gratis. Kanskje med unntak av det glasset med vin dere drikker mens dere prøver klærne.

Det feilkjøpet du gjorde kan være en hit hos bestevenninnen din, og den kjolen som har “krympet” i skapet gjennom vinteren kan sitte som et skudd på en annen. Gå gjennom garderoben (husk å legge sentimentaliteten til side) og putt alt du vet at du ikke egentlig liker, kommer til å bruke eller som er for stort eller for smått i en pose. Eller i to poser. Eller tre, om du virkelig mener alvor.

Gjør det, gjør det, gjennomfør det

Send en invitasjon til venninnene dine og si at den og den dagen klokken sånn og sånn møtes dere hos deg for å bytte og byttelåne. Da blir det en forpliktelse og invitasjon og enklere å faktisk gjøre det, ikke bare snakke om det. Folk er forskjellige, både når det gjelder størrelser og smak, men vi vet alle at vi har massevis som ikke er “oss” i skapet. Og for all del – ikke begrens dere til klær. Bytt vesker og sko og smykker også! Garantert gøy og garantert smart og garantert penger spart. Og penger spart er penger tjent.