Om oss

Om Oss

Hos Norskelån vil du kunne finne forbrukslånet som passer aller best for deg. Det gjør du svært så enkelt ved å anvende deg av vår lånekalkulator. Du begynner med å fastsette hvor mye du ønsker å låne, og hvor lang tilbakebetalingstid du foretrekker. Øyeblikkelig vil kalkulatoren anslå hva slags totalkostnad og månedsutgift et slikt lån vil medføre. Når du har funnet et tilbud som ser passende ut kan du søke om lån – helt uten forpliktelser – via Norskelån. Vi vil da kontakte en rekke lånetilbydere på dine vegne for å finne det aller beste tilbudet. Deretter kan du velge og vrake blant de forskjellige lånene vi har funnet for deg. Dette er helt gratis, og medfører ingen utgifter for deg overhodet.

Ved å søke om lån hos mange banker samtidig på denne måten vil du veldig raskt og effektivt kunne finne frem til de beste tilbudene for deg. Som du sikkert har merket deg kryr av det av selskaper som byr på forbrukslån online. De har alle forskjellige vilkår, renter og regler. Ved å la Norskelån ta seg av alt det harde arbeidet, vil du spare mye tid og krefter – og nyte godt av tilbudene som passer aller best for deg!

Hvis du har spørsmål, eller trenger mer informasjon om Norskelån kan du ta kontakt når som helst. Send oss en epost med dine forespørsler, og så vil vi gjøre det vi kan for å hjelpe deg. Å låne penger er ikke noe det lønner seg å ta lett på. Derfor anbefaler vi at alle potensielle søkere bruker tilstrekkelig tid til å sette seg inn i gjeldende tilbud. Du kan begynne med å se deg omkring her hos oss. Vår informasjon er oppdatert, og levert av vårt team av selvstendige analytikere.