Pensjonisttilværelse utenfor Norden

Mange mennesker velger hvert år å endre omgivelser, nye opplevelser og lavere levekostnader. Vi snakker om å gå av i pensjon. Selv om du bor i et stramt budsjett, er din sikkerhet og sikkerhet en stor bekymring. For å hjelpe deg med å finne det beste stedet nevner vi i dag noen sikkerstikk for en herlig pensjonisttilværelse.

Østerrike

Her trenger du bare bevis på tilstrekkelige økonomiske midler. Europa er kanskje ikke det billigste kontinentet for pensjonister, men det har mye å tilby. For eksempel, vurderer så mange som det “sveitsiske alternativet”, tilbyr Østerrike alt det til en pris som er lettere på budsjettet. Forvent en utmerket infrastruktur og høy levestandard. Wien er en av de store kulturhovedstedene i verden.

Australia

Du/dere kan søke om visum. Etter bare fire år kan du kvalifisere for permanent visum om oppholdstillatelse. Australia er å få land hvor pengene dine kan strekke lenger. Som pensjonist der kan du nyte den flotte naturen, de pulserende kosmopolitiske byene og austrailas avslappet kultur.

Tsjekkia

Den tsjekkiske republikk er kjent som verdens hovedstad for slott! Det er over 2000 spredt over hele landet, inkludert Praha slott, det største middelalderborget i Europa. Utlandssamfunnet vokser, men er fortsatt ganske lite. Mange grunner til “velge dette landet for å trekke seg tilbake.

Portugal

Igjen kan du søke om permanent oppholdstillatelse visum hvis du har bevis på økonomiske midler. På gamle dagene er det folk fra hele verden som velger å trekke seg tilbake til Portugals solfylte kyster. Landet kan være et godt valg hvis du gleder deg til å slappe av på stranden.

Slovenia

Du trenger bevis på helseforsikring, tilstrekkelig inntekt og en fast adresse. I 2016 vant hovedstaden i Ljubljana årets europeiske grønne pris, som er anerkjennelse deres rekord av høye miljøstandarder og bærekraftig utviklingspraksis. Forvent utrolig landskap, fjell, innsjøer og smaragdgrønne elver. Pluss mange middelalderslott, inkludert en på en liten øy midt i innsjøen Bled.

Norskelån.com ønsker lykke til!