Reiseforsikring 101: Storm Stella Kansellerer fly til NY denne uken!

Storm Stella fører kansellering av skandinaviske flyreiser til New York.
Mens østkysten av USA forbereder seg på det verste av Storm Stella, er virkningen av dårlig vær allerede godt å merke på den andre siden av Atlanteren. Alle utreiser fra Scandinavia til New York har blitt kansellert. Og med god grunn.

SAS kansellert alle sine flygninger fra Skandinavia til New York på tirsdag på grunn av snøstorm og generelt dårlige forhold. Alle våre hovedsteder er påvirket. Fullstendig kaos i Stockholm samt på alle ruter fra både København og Oslo.

Norwegian er det eneste selskapet som ser ut til å avvente situasjonen og ikke kansellere ennå. Deres ruter fra Scandinavia til USA er de eneste som ikke er kansellert.

“Vi har ikke kansellert noen fly akkurat nå, men den beste ideen er å følge med på vår norske hjemmeside og sjekk med din flyplass. Her kan du finne den nyeste informasjonen” sier Norsk Pressetalskvinne, Charlotte Holmbergh Jacobsson, fra Gardemoen flyplass.

På folkemunne allerede kalt “Stellas Trump”

Meteorologer har spådd så mye som 50cm verdt av snøfall i New York mellom mandag og tirsdag kveld, mens det er også advarsler for alvorlige vindstyrker. Her ser det ikke ut som om noen kommer seg til The Big Apple med det aller første.

Tusenvis av fly til og fra den amerikanske østkysten har allerede blitt kansellert siden mandag.