Sannheten bak aksjesparing

Sannheten bak aksjesparing. Alle som investerer i aksjer investerer generelt langsiktig. Bilder fra filmer som “The Wolf of Wallstreet” er en del av eventyrverdenen, selv om de er basert på ekte hendelser. For å gjøre det enda enklere for deg å gå inn i verdens aksjemarked, har vi samlet litt informasjon for deg.

Prisen på en sikkerhet endres permanent. Forsyning og etterspørsel er en del av en sikkerhet og derfor avhenger prisen av mange faktorer. Dette gjør handelen på den ene siden spennende, på den annen side risikabelt. Derfor kan investorer spesielt ha nytte dersom de vurderer aksjemarkedet som en langsiktig investering. Du bør være oppmerksom på tre motstridende mål – representert i triangelen av investering: inntekt, sikkerhet og tilgjengelighet.

The Magic Triangle og Investment

The Magic Triangle of Investment beskriver de tre målene å investere: sikkerhet, retur og tilgjengelighet. Dens struktur gjør det klart at bare to av de tre målene er oppnåelige. Investeringer med høy sikkerhet og rask tilgjengelighet er ikke særlig lønnsomme. Innskudd med høy lønnsomhet og høy sikkerhet er ikke lett tilgjengelig – for eksempel. F.eks. Sparekontrakter og langsiktige obligasjoner. Og innskudd med høy lønnsomhet og rask tilgjengelighet er den mest risikable, som aksjer og opsjoner.

Veien til suksess: investere på lang sikt

Hvis du ikke er en profesjonell aksjemarkedet og ønsker å generere inntekter på kort sikt, kan aksjemarkedet være svært farlig. Et eksempel: I forbindelse med finanskrisen fra 2007, Nikkei-indeksen falt 16. oktober med 11,4% – som var den nest største daglige tap i historien av indeksen. Smarte investeringsstrategier som minimerer risikoen din, blir introdusert her. Ta kontakt med den banken du allerede er i kontakt med. De har kanskje en avdeling som kan hjelpe deg med å sette opp en egen portfolio. Mange banker har egne aktiekonsulenter som har som jobb å guide og hjelpe deg ta de beste beslutninger med pengene dine. Fortsett å lese Norskelån.com for mer spennende nyheter!