Snart er det tid for Halloween!

Snart er det tid for Halloween! Selv om desember er den dyreste tiden på året for mange familier, kan utgiftene til Halloween være overraskende stor. Å kjøpe halloween kostymer, godteri og annet koster. I tillegg til dekorasjoner og annet kan halloween alvorlig ødelegge bankkontoen din.

Det største problemet er at mange ikke budsjetterer for Halloween. Nordmenn er flinke til å planlegge påske og jul. Men halloween er noe som bare blir mer og mer populært. I motsetning er Halloween-kjøp ofte uventet og laget i siste øyeblikk.

Slik sparer du penger under halloween-weekenden

Så, hva gjør kreative foreldre når Halloween kommer? De søker billige løsninger. Ved å finne mer rimelige alternativ trenger ikke Halloween å koste skjorta. Faktisk er litt DIY-ånd faktisk mye mer moro. Og det samler familie, venner og naboer.

Billige Halloween tips for å spare penger

Hva er Halloween uten et passende skummelt hus? Du kan finne mer kostnadseffektive måter å kle deg på huset ditt til Halloween. La de kreative hodene komme sammen! Gresskar koster ikke all verden og er veldig dekorative. Ungene elsker å lage lykter av uthulede gresskar.
Sort papp og en mal gir dere plenty flaggermus. Heng dem opp med fisketråd for maks effekt.

Bytt ut lyspærer. En kostnadseffektiv måte å sette tonen på Halloween-fest er å kjøpe noen fargede lyspærer. Se etter blå, røde, gule eller grønne lyspærer. Clas Ohlsen har alt du trenger. Bare sørg for å lagre dem nøye når du er ferdig. Du kan bruke dem år etter år.Halloween

Kutt kostnader på kostymer

Kostymer er alltid den mest pricy delen av Halloween. Butikkene klør seg i hendene. Lag egne kostymer og bli kreativ med barna dine.

Bruk elementer fra det du allerede eier. Fra klær, til sminke, til rekvisitter. Det er det en fin sjanse at du allerede har muligheter til et flott kostyme i huset. Ta en titt i barnas skap og ditt egent. Du vet aldri hva du kan ha det som ville gjøre det perfekte kostymet.