Søk om refinansiering før utgangen av 2016

Hvem ønsker ikke å gå inn i et nytt år med friske ark og tegnestifter til som Alf Prøysen så fint sa det? Det er lett å falle i fella for å ta opp lån etter lån etter lån for a betale ned på gjeld. Det fins bedre måter å løse problemene på! Søk om refinansiering hos en av våre bankinstitusjoner. Å samle alt under ett tak gir ikke bare en mye bedre oversikt, men også bedre (mindre) renter å betale på en månedlig basis. Du vil også selvsagt føle deg mye bedre, siden du har oversikten og mer ro når du forholder deg til kun en bank. Postkassen (in-boksen) vil også glede seg over din nye refinansiering. Bruk nettbanken og sett opp autotrekk med ditt nyrefinansierte lån, og spar deg selv for søvnløse netter.

Så enkelt er det å søke om en refinansiering

Du vet du er i på tynn is trøbbel hvis du låner penger for å betale renter og gebyrer på et annet lån. Eller hvis du må låne penger for å betale husleien eller mat. Det beste er selvsagt å unngå å havne i en slik situasjon, men hva skal man gjøre om man først er havnet i et slikt økonomisk uføre? Løsningen er selvsagt nettopp en god refinansiering med en god bank.

Er det riktig å betale lån med et nytt lån da?

Det er svært mange forbrukslån på markedet, og disse er ofte lett tilgjengelig. Man kan søke direkte på nettet eller i butikk. Dermed kan man potensielt ta opp flere forbrukslån raskt. Potensielt kan man ta opp to eller flere forbrukslån i løpet av et par uker. Dermed kan man bli stående med to eller flere lån på over 50 000 hver, pluss selvsagt gebyrer og avgifter. Problemet er bare at man før eller siden må betale tilbake disse lånene. Den første tiden, ofte de første 3 – 9 månedene er gebyr og avgiftsfrie. Dette gjør det enkelt å ta på seg for mye fordi man ikke merker utgiftene med det første. Bruk noen timer på å se om du kan senke skuldrene før inngangen til 2017 du også!