Spar penger med riktig mobil for dine behov

Har du riktig mobilabonnement for deg? Det første spørsmålet du må stille deg er hvilken datamengde du behøver. Sannsynligvis betaler du for langt mer enn hva du egentlig har behov for. Mobildekning har blitt noe vi nordmenn ikke kan leve foruten i dag. Vi forventer full dekning over alt. Det har inntil nylig vært et marked dekket av to giganter, Telenor og Telia. Men i dag fins det en hel del andre mobilabonnement der ute og du kan tjene penger på å se om det abonnementet du har er det som er rimeligst for deg.

Det er ikke alltid enkelt å velge riktig mobilabonnement siden alle kappes om din oppmerksomhet og mange kaster et teppe av teknoprat over øynene dine. Dette kan være veldig forvirrende. Spesielt for de av oss som ble født før 80-tallet. De selger veldig med fokus på datamengde. Finn ut hvor mye du egentlig behøver. Resten (så lenge dekningen er god) er å se om de tilbyr sms, mms, fri tale etc.
Sammenlign operatører og se om du har den beste dealen for deg

Når sjekket du dine mobilbehov og hva du betaler for sist?

Ser du din mobilleverandør på denne listen? Dette er en prissammenligning for desember 2016.

  • 1GB data koster 249,- hos Telia og 98,- hos Hello
  • 3GB data koster 299,- hos Telia, 349,- hos Telenor og 200,- hos Hello
  • 5GB data koster 399,- hos Telenor og 244,- hos Hello
  • 10 GB data koster 499,- hos både Telenor og Telia, mot 294,- hos Hello
  • 20 GB data koster 599,- hos Telenor og 398,- hos Hello

Halvparten av alle nordmenn er overbevist om at de har det beste mobilabonnementet og halvparten tar også helt feil. Sett av noe tid til å se over ditt abonnement – det kan lønne seg i lengden. Å bytte er heller ikke så komplisert som mange forestiller seg. Det er lovpålagt at operatørene skal samarbeide med deg når du velger å bytte.